Football Talk

Μίτσελ: «Συγκινήθηκα πολύ όταν άκουσα ξανά τον κόσμο, ο Μαρσέλο είναι κοντά στο να παίξει»

Μίτσελ: «Συγκινήθηκα πολύ όταν άκουσα ξανά τον κόσμο, ο Μαρσέλο είναι κοντά στο να παίξει»
Ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-0 μίλησε για την προσέγγιση του παιχνιδιού από την ομάδα του, την συγκίνησή του μόλις άκουσε τον κόσμο στις κερκίδες ενώ στάθηκε και στον Μαρσέλο.
Στο πλάνο της ομάδας του, το οποίο έφερε και την νίκη στάθηκε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου ενώ σχολίασε και την στιγμή που άκουσε τον κόσμο της ομάδας ξανά όπως και την ετοιμότητα του Μαρσέλο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

Το ματς με τον Ατρόμητο: Θέλουμε να είναι η ομάδα μας ανταγωνιστική. Μία ομάδα που όλοι οι παίκτες να έχουν δυνατότητες να παίξουν. Είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στη Σούπερ Λιγκ αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να ανταποκρίνεται και στις άλλες υποχρεώσεις του. Να υπάρχει ισορροπία.

Το 4-4-2 και το 4-2-3-1 αλλά και τις σκέψεις του: Ναι. Είμαι υποχρεωμένος να έχω σκέψεις. Το πιο σημαντικό είναι πως έχουμε παίκτες σε διάφορες θέσεις, όπως ο Αγκιμπού που απέδειξε πως μπορεί να παίξει μέσα και έξω από την περιοχή. Μπορούμε να παίζουμε με 16 παίκτες (εννοεί προφανώς μαζί με τις αλλαγές) έχοντας την επιλογή να αλλάζουμε σύστημα.

Το ελληνικό στοιχείο: Είναι ένας στόχος που τον είχα από την προηγούμενη φορά. Πιστεύω στον Έλληνα παίκτη και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουν την ικανότητα να προοδεύουν. Για παράδειγμα ο τερματοφύλακάς μας σήμερα.

Το ότι δεν έπαιξε ο Μπιέλ και τους δύο εξτρέμ: Έχουμε πολλές επιλογές και από αυτό μάλλον είναι η ερώτησή σας. Είμαι σίγουρος πως εάν έπαιζε σήμερα ο Μπιέλ θα ρωτούσατε για τον Βαλμπουενά. Οι Μασούρας και Βρουσάι αντιμετώπισαν δυσκολίες αλλά μετά ίσως ήταν οι παίκτες - κλειδιά για το 2-0. Ο Μασούρας τα έδωσε όλα και με υψηλό ρυθμό και παρότι είχε ταλαιπωρηθεί από την Εθνική (επειδή έπαιξε και εκεί) έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Ο Βρουσάι προσπάθησε πολύ αν και δεν είχε παιχνίδια. Η άποψή μου δεν είναι αντικειμενική γιατί μου αρέσουν όλοι οι παίκτες μου.

Την αλλαγή με Αραμπί και τον Μαρσέλο: Ο Ελ Αραμπί αντιμετώπισε πρόβλημα. Ζήτησε την αλλαγή του διότι είχε πρόβλημα. Ο Μαρσέλο είναι κοντά στο να παίξει. Θέλουμε λίγο χρόνο να τον προφυλάξουμε και όχι να τον χάσουμε. Χθες τον φώναξα να μιλήσουμε για αυτόν τον λόγο και εκείνος 'τρόμαξε' γιατί νόμιζε ότι θα έπαιζε βασικός (γέλια). Είναι ένα μεγάλο αστέρι που ξέρει καλά τη δουλειά του.

Τον Χάμες και τον κόσμο του Ολυμπιακού: Ο Χάμες προέρχεται από ένα μικρό τραυματισμό από το ματς με το Μεξικό. Δεν θέλουμε τον χάσουμε επειδή μπορεί να βιαζόμαστε να παίξει. Συγκινήθηκα πολύ ξανά στην αρχή όταν βρέθηκα οκτώ χρόνια πίσω και άκουσα τον κόσμο. Μπορεί να μην μου φαίνεται αλλά έγινα ξαφνικά πιο νέος (εννοεί από τον κόσμο).

www.bnsports.gr

 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0