Football Talk

Σοκ με Βατσλίκ στον Ολυμπιακό - Εκτός για το υπόλοιπο του 2022!

Σοκ με Βατσλίκ στον Ολυμπιακό - Εκτός για το υπόλοιπο του 2022!

Σοβαρή ζημιά στον ώμο έδειξε η μαγνητική που υποβλήθηκε ο Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει με τη νέα χρονιά. Πασχαλάκης και Νίλαντ στο προσκήνιο για να τον αντικαταστήσουν.

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος τερματοφύλακας αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Εθνικής του ομάδας με την Ελβετία και το απόγευμα της Τετάρτης επέστρεψε στην Αθήνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Η μαγνητική έδειξε σοβαρή ζημιά στον ώμο σε σημείο που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 2 έως 3 μήνες. Με λίγα λόγια Βατσλίκ ξανά από το 2023 για τον Ολυμπιακό που πλέον καλείται να αποφασίσει τι θα κάνει με το νούμερο 1. Υπάρχουν ακόμα δύο μέρες για την προθεσμία των ελεύθερων ποδοσφαιριστών και όλα δείχνουν πως οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν τελικά τερματοφύλακα για να μην πάνε μέχρι την διακοπή με τους Τζολάκη και Κρίστινσον.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το όνομα του 33χρονου Αλέξανδρου Πασχαλάκη που προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και το καλοκαίρι άφησε τον ΠΑΟΚ μετά από μια πενταετία, αλλά και αυτό του διεθνή Νορβηγού Όργιαν Νίλαντ που έμεινε ελεύθερος από την Ρέντινγκ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Μπόρνμουθ, Νόριτς, Άστον Βίλα, Ίνγκολσταντ και Μόλντε.

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0