Football Talk

ΠΑΟΚ: Οι «τριάρες» στη Κρήτη, η πιθανή ενδεκάδα και το ρόστερ που… έκλεισε

ΠΑΟΚ: Οι «τριάρες» στη Κρήτη, η πιθανή ενδεκάδα και το ρόστερ που… έκλεισε

Το άδοξο τέλος του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι, η νικηφόρα παράδοση των τελευταίων ετών επί του ΟΦΗ και οι παίχτες που έχουν… κλειδώσει στην βασική σύνθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για τη Κυριακή (18/09, 19:00).

Γράφει ο Φοίβος Πεφάνης

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική της Super League, με στόχο να πάει με το τρίποντο στη διακοπή των Εθνικών Ομάδων. 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι ακόμα σε μία περίοδο μετάβασης, όμως ο Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του πηγαίνουν σε κάθε αναμέτρηση σαν να είναι μάχη «ζωής και θανάτου». Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην δυσκολεύεται κόντρα στον ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια, όμως η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα είναι ίδια.  
IMG_4325.jpg

Η ιστορία δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια 

Τα τελευταία έτη οι «ασπρόμαυροι» δεν αντιμετωπίζουν δυσκολία όταν έχουν αντίπαλο τον ΟΦΗ, καθώς στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, σε Τούμπα και Γεντί Κουλέ, οι Θεσσαλονικείς μετρούν εννέα νίκες και μία ισοπαλία, με 29 γκολ υπέρ και μόλις πέντε κατά!

Οι τελευταίες πέντε αναμετρήσεις ΟΦΗ-ΠΑΟΚ:

3/10/2021 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-3

17/1/2021 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-3 

4/7/2020 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 2-2

9/11/2019 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-1 

15/9/2018 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-3 

Βέβαια, το ματς της Κυριακής θα είναι πλήρως διαφορετικό από τις άλλες χρονιές, μιας και ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, ακόμα και αν η ομάδα του Νίκου Νιόπλια περνάει μία… κρίση. Ωστόσο, αυτό μέλλεται να αλλάξει και με τις μεταγραφικές ενισχύσεις των Κρητικών τις τελευταίες ημέρες. 
IMG_4324.jpg

Το σκέφτεται ο Λουτσέσκου 

Λίγες μέρες μετά από το κλείσιμο του μεταγραφικού παζαριού, ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να πάρει ένα δεκάρι που ήθελε ο Λουτσέσκου, όμως αυτό δεν έγινε ποτέ. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει κάποια άλλη επιλογή πέραν του να χρησιμοποιήσει τα «όπλα» που διαθέτει ο «Δικέφαλος». 

Κάπως έτσι λοιπόν, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου η 4άδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κουλιεράκη και Βιεϊρίνια. Στη θέση του τερματοφύλακα ο Κοτάρσκι έχει το προβάδισμα αντί του Ζ. Ζίβκοβιτς, όμως θα αξιολογηθεί αν ο Κροάτης μπορεί να αγωνιστεί για 90’ μετά την σύγκρουσή του με τον Μποάκιε στο ματς κόντρα στη Λαμία. 

Από εκεί και έπειτα, οι Ντάντας-Κούρτιτς-Αουγκούστο θα είναι στην τριάδα του κέντρου, οι Νάρεϊ-Α. Ζίβκοβιτς θα έχουν φανέλα βασικού και θα βρίσκονται στα φτερά, και όπως όλα δείχνουν, ο Λουτσέσκου θα συνεχίσει στην κορυφή τον Νέλσον Ολιβέιρα, όπως και στον αγώνα κόντρα στη Λαμία

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0