Football Talk

Ολυμπιακός: Ολοκλήρωσε τον δανεισμό του Σαμασέκου!

Ολυμπιακός: Ολοκλήρωσε τον δανεισμό του Σαμασέκου!
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Μπακαμπού, ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την Χόφενχαϊμ για τον δανεισμό του 26χρονου μέσου Ντιαντιέ Σαμασέκου.
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα τον δανεισμό του 26χρονου αμυντικού μέσου Ντιαντιέ Σαμασέκου, από την Χόφενχαϊμ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με την γερμανική ομάδα και ολοκλήρωσαν την 17η προσθήκη τους για φέτος! Ο Σαμασέκου είναι διεθνής με το Μάλι και την τελευταία διετία είχε πάνω από 80 συμμετοχές στη Bundesliga με την Χόφενχαϊμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ντιαντιέ Σαμασέκου από τη Χόφενχαϊμ.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος, γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1996, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην πατρίδα του, το Μάλι. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα το 2013, αγωνίστηκε με τη Ρεάλ Μπαμάκο. Δύο χρόνια αργότερα, το 2015 πήρε μεταγραφή στην αυστριακή Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, από την οποία δόθηκε αμέσως δανεικός στη Λίφερινγκ, όπου αγωνίστηκε 26 φορές (είχε δύο ασίστ).

Το 2016 επέστρεψε στη Σάλτσμπουργκ, με την οποία πραγματοποίησε 134 συμμετοχές, πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε έξι ασίστ. Σε αυτό το διάστημα έπαιξε στα ημιτελικά του UEFA Europa League εναντίον της Μαρσέιγ. Το 2019 πήρε μεταγραφή στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Χόφενχαϊμ. Με τη φανέλα της έδωσε 86 ματς, τα 78 στη Μπουντεσλίγκα, σημείωσε δύο γκολ και έδωσε πέντε ασίστ.

Είναι 27 φορές διεθνής με το Μάλι και έχει σημειώσει ένα γκολ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0