Football Talk

Ο Χάμες, το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών και το στοίχημα του Κορμπεράν

Ο Χάμες, το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών και το στοίχημα του Κορμπεράν
Ο Χάμες Ροντρίγκες προβάρει την φανέλα του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες  γεμίζουν το ρόστερ τους με ποιοτικούς παίκτες από το κορυφαίο επίπεδο και ο Κορμπεράν καλείται να φτιάξει την ομάδα αντάξια των δυνατοτήτων της.
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Ακόμα μια μεταγραφή εκτός ελληνικής πραγματικότητας ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός που μετά τους Βρσάλικο και Μαρσέλο έφερε στην Ελλάδα και τον Χάμες Ροντρίγκες. O 31χρονος Κολομβιανός μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα με τους Πειραιώτες και την Τετάρτη ήρθε στην Αθήνα και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ολυμπιακός θα πληρώσει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ στην Αλ Ραγιάν για τον δανεισμό του Χάμες, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και οψιόν αγοράς 3 εκατ. ευρώ  για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ, πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ του 2014  και κάτοχος δύο τροπαίων Τσάμπιονς Λιγκ με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αναμένεται να ανακοινωθεί την Πέμπτη, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει και το παρών στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ καθώς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και η απόκτηση ενός κεντρικού μέσου με χαρακτηριστικά παραπλήσια του Εμβιλά, ενώ υπάρχουν πιθανότητες και για δεύτερο μέσο, με την περίπτωση του Κασάμι να εξαρτάται αποκλειστικά από τον Ολυμπιακό για το αν θα την ολοκληρώσει.

Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός σε μία σεζόν όπου δε μπήκαν στα ταμεία του τα χρήματα από το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζει να φέρνει στην Ελλάδα ποδοσφαιριστές που μόνο ως ανέκδοτο θα μπορούσε να ακουστεί μέχρι πρότινος. Ποδοσφαιριστές σαν τον Χάμες, τον Μαρσέλο και τον Βρσάλικο που έχουν παίξει για χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο κερδίζοντας ένα τσουβάλι τίτλους, ποδοσφαιριστές με λαμπρό μέλλον και παρόν σαν τους δύο Νοτιοκορεάτες, τον Μπιέλ και τον Μπόουλερ. Προσθέστε σε αυτούς τόσο τον Φορτούνη που βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή στη δράση, όσο και τα υπόλοιπα βαριά χαρτιά του ρόστερ (Εμβιλά, Ελ Αραμπί, Σισέ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος) και θυμηθείτε πότε ξανά ο Ολυμπιακός είχε τόσους πολλούς ποιοτικούς παίκτες... 

Πλέον τον λόγο έχει ο Κάρλος Κορμπεράν. Ο 39χρονος Ισπανός τεχνικός καλείται να βρει ρόλους στους ποδοσφαιριστές και να δώσει ταυτότητα στην ομάδα ώστε να αρχίσει να αποδίδει σύμφωνα με τις υψηλές δυνατότητες της. Με ένα ρόστερ που η αξία του ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ, ο Κορμπεράν έχει πλέον πολλά όπλα στα χέρια του και ένα σωρό δυνατότητες για να παρουσιάσει ένα σύνολο ακριβώς όπως το θέλει.

Πάντως, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει την πολυτέλεια να… βλέπει τόσο μακριά, αφού ήδη η ομάδα του έχει χάσει έδαφος σε Ελλάδα και Ευρώπη και χρειάζεται άμεσα ένα νικηφόρο σερί, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Φράιμπουργκ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0