Football Talk

Κόλμαν: «Δείξαμε την ποιότητά μας, ο Ατρόμητος έχει χαρακτήρα»!

Κόλμαν: «Δείξαμε την ποιότητά μας, ο Ατρόμητος έχει χαρακτήρα»!

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο Κρις Κόλμαν, μετά την ευρεία νίκη του Ατρομήτου επί του Ιωνικού, με τον προπονητή των Περιστεριωτών να αναφέρεται στην αποτελεσματικότητα και τον χαρακτήρα που επέδειξαν οι παίκτες του στο δεύτερο μέρος!

Συγκρατημένος, αλλά ιδιαίτερα χαρούμενος παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αναμέτρηση και την 2η νίκη του Ατρομήτου στην σεζόν, επί του Ιωνικού, ο Κρις Κόλμαν, ο οποίος έκανε λόγο για αποτελεσματικότητα, την ώρα που και στα άλλα ματς η ομάδα του δημιούργησε στιγμές, αλλά δεν τις μετουσίωσε σε όσα γκολ θα μπορούσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν όσο καλοί θα θέλαμε, δεχτήκαμε και το γκολ που έφερε ψυχρολουσία. Στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές που κάναμε άλλαξε η ψυχολογία και πετύχαμε τέσσερα γκολ, κάνοντας ένα εξαιρετικό 45ντάλεπτο. Όπως και με τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό, σκοράραμε και μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Σήμερα καταφέραμε να σκοράρουμε τα γκολ που θέλαμε και δείξαμε την ποιότητά μας ως ομάδα.

Θα μπορούσαμε να έχουμε 6 βαθμούς αντί για 4 μέχρι τώρα, αλλά οι εμφανίσεις μας ήταν καλές. Σήμερα, μπήκαν τα γκολ και πήραμε μία σπουδαία νίκη!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0