Football Talk

Γαλατάσαραϊ: Αποθέωση για τον Ικάρντι στην Κωνσταντινούπολη, κοντά σε Μάτα και Χάμες! (video)

Γαλατάσαραϊ: Αποθέωση για τον Ικάρντι στην Κωνσταντινούπολη, κοντά σε Μάτα και Χάμες! (video)

Σκηνές αποθέωσης εκτυλίχθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, καθώς ο Μάουρο Ικάρντι έφτασε στην Τουρκία για να ολοκληρώσει την μετακίνησή στη Γαλατασαράι! Προ των πυλών και οι Μάτα, Χάμες!

Η Γαλατασαράι έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο στο φινάλε των μεταγραφών, καθώς έπετα από τις φοβερές προηγούμενες κινήσεις της, ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τον σχεδιασμό της!

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 8/9, προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη ο Μάουρο Ικάρντι προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην τουρκική ομάδα. Ο Αργεντινός επιθετικός γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από τους φίλους της ομάδας και φωτογραφήθηκε με κασκόλ, συνοδευόμενος από την Γουάντα Νάρα και τα παιδιά τους!

Η «τσιμ μπομ» δεν σταματά όμως εκεί καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει ακόμα δύο ηχηρές μεταγραφές, αυτές των Χουάν Μάτα και Χάμες Ροντρίγκες! Ο Ισπανός μέσος έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως ενημέρωσε η ίδια η ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί του!


Για τον 31χρονο Κολομβιανό διεθνή μεσοεπιθετικό όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, γίνοται επίσης διαπραγματεύσεις με την Αλ Ραγιάν για τον δανεισμό του παίκτη!

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0