Football Talk

Μπράιτον – Λέστερ 5-2: Τρελαίνουν κόσμοι οι «γλάροι» που… πέταξαν με πεντάρα στην τετράδα της Premier League! (video)

Μπράιτον – Λέστερ 5-2: Τρελαίνουν κόσμοι οι «γλάροι» που… πέταξαν με πεντάρα στην τετράδα της Premier League! (video)

Σε ένα εντυπωσιακό ματς ανάμεσα στη Μπράιτον και τη Λέστερ, η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ επικράτησε με 5-2, πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ και βρίσκεται στην 4η θέση της Premier League,  στο τέλος της 6ης αγωνιστικής!

Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες με εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν, πράγμα που επιβεβαιώθηκε πλήρως στο Άμεξ, με τη Μπράιτον να επικρατεί της Λέστερ με 5-2, με χαρακτηριστική ευκολία και MVP τον φοβερό ΜακΆλιστερ.

Πέρυσι, κάθε μία κέρδισε από μία φορά, αλλά φέτος, στην 6η αγωνιστική της Premier League, η ανωτερότητα της Μπράιτον ήταν ευδιάκριτη από το ξεκίνημα της συνάντησης, παρότι οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ.

Ο Ιεανάτσο έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 1ο λεπτό, αλλά από εκεί και πέρα, το μομέντουμ άνηκε καθαρά στους «γλάρους». Ισοφάρισαν στο 10’, με αυτογκόλ του Τόμας και ολοκλήρωσαν την ανατροπή με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου, με το πρώτο τέρμα του Καϊσέδο στην σεζόν.

Από εκεί και πέρα, η Μπράιτον πίεσε για να διευρύνει περαιτέρω το προβάδισμά της, αλλά οι «αλεπούδες» έφεραν το μας για 3η φορά στην ισοπαλία, κυριολεκτικά από το… πουθενά!

Ο Γουέμπστερ έκανε λάθος σε μία εύκολη μεταβίβαση, ο Τίλεμανς βρήκε στην κίνηση τον Ντάκα και ο τελευταίος, μετουσίωσε σε γκολ την πρώτη του επαφή με τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, κάνοντας το 2-2.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο ΜακΆλιστερ πέτυχε πιθανώς ένα από τα γκολ της χρονιάς, σκοράροντας με απίθανο σουτ στο «γάμα» στο 47ο λεπτό, αλλά ο VAR ακύρωσε το προβάδισμα της Μπράιτον, λόγω οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Ακολούθησε ακόμη μία ευκαιρία με τον Μουέπου στο 60’, που δεν νίκησε τον Γουόρντ από πλεονεκτική θέση, αλλά η τάξη αποκαταστάθηκε στο 64’, όταν ο Γκρος σημείωσε την 3η του ασίστ φέτος και ο Τροσάρ έβαλε εκ νέου την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Με τη συμπλήρωση 70 λεπτών, ο σκόρερ του 3ου γκολ προσέφερε το highlight της αναμέτρησης. Πέρασε τον Εντιντί πάνω στην γραμμή, κέρδισε πέναλτι και ο ΜακΆλιστερ αυτή την φορά πανηγύρισε «νόμιμα», διαμορφώνοντας το 4-2, προτού σκοράρει με απευθείας φάουλ με απίθανο τρόπο!

Μπράιτον: Σάντσες, Βέλτμαν, Ντανκ, Γουέμπστερ, Μαρτς (93’ Λάμπτεϊ), Καϊσέδο (92’ Γκίλμουρ), ΜακΆλιστερ, Μουεπού (84’ Ουντάβ), Τροσάρ (89’ Τροσάρ), Γκρος, Γουέλμπεκ

Λέστερ: Γουόρντ, Τζάστιν, Εντιντί, Έβανς, Τόμας, Σουμαρέ (73’ Χολ), Μάντισον, Τίλεμανς (73΄ Αμάρτεϊ), Ντάκα, Μπαρνς (46’ Καστάν), Ιεανάτσο (73’ Βάρντι)



Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0