Football Talk

Premier League: Τεράστια ανατροπή για την Τσέλσι – Επέστρεψε στις νίκες με «συνταγή» Κόντε η Τότεναμ! (video)

Premier League: Τεράστια ανατροπή για την Τσέλσι – Επέστρεψε στις νίκες με «συνταγή» Κόντε η Τότεναμ! (video)

Μία τεράστια ανατροπή κατάφερε να σημειώσει η Τσέλσι απέναντι στη Γουέστ Χαμ, με τους «μπλε» να επικρατούν με 2-1, έχοντας ως ήρωα τον Κάι Χάβερτς. Την ίδια ώρα, η Τότεναμ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με το ίδιο σκορ (2-1) της Φούλαμ, ενώ η Νότιγχαμ υπέστη ήττα – σοκ από τη Μπόρνμουθ με 3-2!

Μπορεί η Τσέλσι να έμοιαζε πως θα υποστεί μία δεύτερη συνεχόμενη ήττα, για πρώτη φορά μετά το Δεκέμβριο του 2020, όμως έφερε το ματς «τούμπα» και έσωσε την κατάσταση, έχοντας ως ήρωα τον Κάι Χάβερτς!

 

Το σκορ άνοιξε η Γουέστ Χαμ στο 62ο λεπτό, με τον Μάικλ Αντόνιο σε μία περίεργη φάση, αλλά από εκεί και πέρα οι «μπλε» έβγαλαν αντίδραση και έσωσαν τα προσχήματα και τον Τόμας Τούχελ.


Ο Τσίλγουελ συνεργάστηκε με τον Τιάγκο Σίλβα και ισοφάρισε, για να έρθει ως από μηχανής Θεός ο Χάβερτς και να διαμορφώσει το τελικό σκορ! Το εντυπωσιακό της υπόθεσης; Ένα λεπτό μετά τα «σφυριά» σκόραραν εκ νέου, αλλά ο VAR ακύρωσε το πρώτο γκολ του Κορνέ με τη φανέλα τους για επιθετικό φάουλ!

Την ίδια ώρα, τη νίκη με το ίδιο σκορ πανηγύρισε και η Τότεναμ με αντίπαλο τη Φούλαμ, με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα να έχει ηττηθεί μόνο από την Άρσεναλ και αυτή του Αντόνιο Κόντε.

Ο Χόιμπιεργκ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ο Κέιν έκανε το 2-0 στο 75’, αλλά ο Μίτροβιτς αδυνατεί να σταματήσει να… σκοράρει. Μείωσε σε 2-1, το γκολ του Ριτσάρλισον ακυρώθηκε και από εκεί και πέρα, χρειάστηκαν σχεδόν 100 λεπτά, για να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα του Ιταλού, μετά την ισοπαλία με 1-1 με τη Γουέστ Χαμ!

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, είδαμε μία Μπόρνμουθ που δεν λέει να χάσει από ομάδα που δεν ανήκει στο Big 6 και έναν Ιβάν Τόνεϊ που οδηγεί στην 6η  θέση τη Μπρέντφορντ, με τον Άγγλο να πετυχαίνει χατ-τρικ και να διαμορφώνει το τελικό 5-2 με αντίπαλο τη Λιντς παίρνοντας το… μόνος του!

Όσον αφορά τη «μάχη» των νεοφώτιστων, η Μπόρνμουθ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Νότιγχαμ, αλλά το ανέτρεψε, προς έκπληξη όλων. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ πήρε το προβάδισμα με το πρώτο γκολ του Κουγιατέ με την φανέλα της στο 33ο λεπτό και εν συνεχεία έδειχνε να «κλειδώνει» τη νίκη, με το εύστοχο πέναλτι του Μπρέναν Τζόνσον.

Ωστόσο, η Μπόρνμουθ, η οποία μέχρι πρότινος δεν είχε χάσει από ομάδα στα κυβικά της, ξαναμπήκε στο ματς. Η «γκολάρα» του Μπίλινγκ στο 51’ της έδωσε ψυχολογία και 12 λεπτά μετά, το ματς ήρθε στην απόλυτη ισορροπία, με τον Σολάνκε να ισοφαρίζει, προτού ακολουθήσει το… δράμα!

Η Μπόρνμουθ το γύρισε πλήρως με τον Άντονι στο 87’ και με το τελικό 3-2, προσπέρασε τη Νότιγχαμ στην βαθμολογία, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη της στην φετινή χρονιά!

 

 Τέλος, ισόπαλες αναδείχθηκαν Νιούκαστλ και Κρίσταλ Πάλας στο Σεντ Τζέιμς Παρκ με 0-0, ενώ η Γουλβς πανηγύρισε τη «παρθενική» της νίκη στην σεζόν, χάρη σε ένα πανέξυπνο γκολ του Ντάνιελ Ποντένσε, που σηματοδότησε και το 2ο του στην τρέχουσα σεζόν!

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Έβερτον – Λίβερπουλ 0-0

Μπρέντφορντ – Λιντς 2-1 (30’ 43’ Τόνεϊ – 45’ Σινιστέρα)

Τσέλσι – Γουέστ Χαμ 2-1 (77’ Τσίλγουελ, 88’ Χάβερτς – 62’ Αντόνιο)

Νιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας 0-0

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπόρνμουθ 2-3 (33’ Κουγιατέ, 45’ Τζόνσον – 51΄ Μπίλινγκ, 63΄ Σολάνκε, 87’ Άντονι)

Τότεναμ – Φούλαμ 2-1 (40’ Χόιμπιεργκ, 75’ Κέιν – 80’ Μίτροβιτς)

Γουλβς – Σαουθάμπτον 1-0 (45’ Ποντένσε)

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Κυριακή (04/09)

Μπράιτον – Λέστερ (16:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ (18:30)


Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο (10/09)

Φούλαμ – Τσέλσι (14:30)

Μπόρνμουθ – Μπράιτον (17:00)

Λέστερ – Άστον Βίλα

Λίβερπουλ – Γουλβς

Σαουθάμπτον – Μπρέντφορντ

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ (19:30)

Κυριακή (11/09)

Άρσεναλ – Έβερτον (16:00)

Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ (16:00)

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)

Δευτέρα (12/09)

Λιντς – Νότιγχαμ Φόρεστ (22:00)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0