Football Talk

Premier League: Ο χαρακτήρας των Άρσεναλ-Σίτι και η εκκωφαντική νίκη της Λίβερπουλ (video)

Premier League: Ο χαρακτήρας των Άρσεναλ-Σίτι και η εκκωφαντική νίκη της Λίβερπουλ (video)

Πόσα να σχολιάσεις, πόσα να ξεχωρίσεις όταν έχουν συμβεί τόσα πολλά στην 4η αγωνιστική της Premier League. Από τις ανατροπές της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι, μέχρι το 2/2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα εννέα γκολ της Λίβερπουλ, τον Κέιν που είναι «γίηνος» και την ασταμάτητη Μπράιτον!

Τέταρτη στροφή της Premier League. Μία αγωνιστική που επί της ουσίας, δεν έκανε κανέναν «μεγάλο» να προβληματιστεί. Η Άρσεναλ έκανε το 4Χ4, η Μάντσεστερ Σίτι γύρισε «τούμπα» το προβάδισμα της Κρίσταλ Πάλας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε για πρώτη φορά εκτός έδρας με τον Έρικ Τεν Χαγκ, η Λίβερπουλ «ξέσπασε», η Τότεναμ συνεχίζει ακάθεκτη με τον Χάρι Κέιν και η Τσέλσι απέδειξε γιατί επέμενε να αγοράσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Έξι στα έξι για το Big 6, με τις εκπλήξεις από τις υπόλοιπες να συνεχίζονται. Ουδείς θα μπορούσε να προβλέψει το προβάδισμα της Κρίσταλ Πάλας στο «Έτιχαντ» στο ημίχρονο. Ουδείς την ανασταλτική λειτουργία της Μπράιτον, που δεν έχει δεχθεί γκολ σε κανονική ροή αγώνα σε 360 αγωνιστικά λεπτά. Όπως και το γεγονός πως η Γουέστ Χαμ θα «ξεκολλήσει» στο «Βίλα Παρκ» από την τελευταία θέση, με τον Φορνάλς να σημειώνει το πρώτο της γκολ στην σεζόν.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0