Football Talk

Καραμπάγκ – Σάμακι 4-0: Εμφατική «τεσσάρα» από την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού!

Καραμπάγκ – Σάμακι 4-0: Εμφατική «τεσσάρα» από την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού!

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της Καραμπάγκ απέναντι στη  Σάμακι, στην 4η αγωνιστική της Premier League του Αζερμπαϊτζάν, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-0 και να στέλνουν… μήνυμα στον Ολυμπιακό για τον επιθετικό τους πλουραλισμό!

Το είχε δείξει και στα υπόλοιπα φετινά της παιχνίδια, αλλά η Καραμπάγκ πραγματοποίησε στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Αζερμπαϊτζάν, την καλύτερή της εμφάνιση, επικρατώντας με 4-0 και σκοράροντας τρεις φορές σε 17 λεπτά.

Το σκορ άνοιξε ο Οβούσου με το πρώτο του γκολ μετά από έξι αναμετρήσεις στο 36’, για να έρθει ο Αντράντε στο 55’ και να «σφραγίσει» τη νίκη της ομάδας του, η οποία μέχρι τότε δεν είχε απειληθεί καθόλου.

Εν συνεχεία, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και «πληγώθηκαν» ακόμη περισσότερο, με τον Σεϊντάγιεφ να κάνει το 3-0 και τον ίδιο ποδοσφαιριστή να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 72’!

Για την ιστορία, ο 26άχρονος επιθετικός έχει βρει δίχτυα σε τρία ματς με την ομάδα του από τον Ιούνιο και μετά; Σε όλα έχει σκοράρει δύο φορές, σε όλα η Καραμπάγκ είναι αήττητη, με τον Σεϊντάγιεφ να μην σκοράρει συχνά, αλλά να το κάνει εντυπωσιακά όταν συμβαίνει!

Η ενδεκάδα της Κάραμπαγκ:

Καφαρκουλίγιεφ, Γκουγκεσασβίλι, Χουσέγνοφ, Λεάντρο Αντράντε, Μαμαντόφ, Μουσταφαζάντα (46' Χουσείνοφ Β.), Οβούσου (81’ Όζομπιτς), Κουρμπάνλι, Ρομαό, Σεϊντάγιεφ, Γιάνκοβιτς

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0