Football Talk

Οι ακριβότεροι «νέοι» της Super League μέσα από το Football Manager!

Οι ακριβότεροι «νέοι» της Super League μέσα από το Football Manager!

Η νέα σεζόν της Super League έχει αρχίσει ωστόσο το μεταγραφικό «σαφάρι» των ομάδων συνεχίζεται για λίγες ημέρες ακόμα. Το BN Sports, καθώς βαδίζουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ρίχνει μία ματιά στους πιο ακριβούς «νέους» του πρωταθλήματος μέσα από τη ματιά του… Football Manager!

Βαδίζουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και για το φετινό καλοκαίρι. Οι ομάδες έχουν ολοκληρώσει ή είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους για τη νέα περίοδο και το BN Sports ρίχνει μία ματιά στους πιο ακριβότερους «νέους» της Super League με το πιο δοκιμασμένο μέσο… το Football Manager!

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ – ΑΕΚ

Η μεγαλύτερη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ για φέτος είναι και ο παίκτης με την μεγαλύτερη  χρηματιστηριακή αξία! Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γαλλία το 2018, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ένωσης και σύμφωνα με το transfermarkt, η αξία του φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ! Ο Γάλλος αμυντικός φαίνεται και από τα χαρακτηριστικά του ότι είναι πολύ δυνατός παίκτης και γρήγορος. Ο Σιντιμπέ φαίνεται ότι διαβάζει αρκτά καλά το παιχνίδι ενώ είναι εξίσου καλός και στην κίνηση χωρίς την μπάλα. Εξαιρετική προσθήκη αναμφίβολα για την ΑΕΚ, από το πάνω ράφι που σίγουρα θα την βοηθήσει πολύ σε διάφορους τομείς.

sidibe.jpg

Χουάνγκ Ουί-Τζο - Ολυμπιακός

Απ’όσους παίκτες έχουν έρθει μέχρι στιγμής φέτος στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός έχει την πιο μεγάλη χρηματιστηριακή αξία βάση του transfermarkt, η οποία φτάνει τα 7 εκατ. ευρώ! Ο Ουί-Τζο όπως δείχνουν και τα χαρακτηριστικά του στο manager είναι παίκτης με καλή τεχνική κατάρτιση, καλά σχετικά τελειώματα ενώ φαίνεται επικίνδυνος στα μακρινά σουτ. Παίκτης εργατικός, καθόλου ατομιστής, ο οποίος έχει καλή οπτική του παιχνιδιού κατά την ώρα του αγώνα. Τον έχουμε δει εν δράσει αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε μεγαλύτερο δείγμα γραφής!

huang.jpg

Μπερνάρντ – Παναθηναϊκός

Είναι η πιο πρόσφατη έλευση στην ελληνική Super League και μάλιστα εντυπωσιακή για την ομάδα του Παναθηναϊκού καθώς οι «πράσινοι» βάζουν στη μηχανή τους έναν πολύ ποιοτικό παίκτη με μεγάλη εμπειρία. Όλα αυτά φαίνονται και στα χαρακτηριστικά του Μπερνάρντ στο Football Manager. Εξαιρετικά υψηλή τεχνική, πολύ γρήγορος και αρκετά ομαδικός παίκτης. Αναμφίβολα μία προσθήκη που αναβαθμίζει το «τριφύλλι» αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα. Η αξία του βρίσκεται στα 4.5 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt πάντα.

Bernard.PAO.jpg 

Μανού Γκαρθία – Άρης

Ο Άρης έχει σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις φέτος το καλοκαίρι, με τελευταία εκείνη του Νικολά Ενκουλού. Ο παίκτης ωστόσο με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία (3 εκατ. ευρώ) αυτή τη στιγμή απ’όσους ήρθαν είναι και η ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας του, ο Μανού Γκαρθία! Ο Ισπανός μέσος ήρθε μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια από πλευράς Άρη, ενώ για την απόκτησή του δαπανήθηκαν πάνω από 3 εκατ. ευρώ!

Παίκτης με καλή τεχνική κατάρτιση, αρκετά εγκεφαλικός, με καλή αντίληψη ο Ισπανός, ενώ όπως φαίνεται και από τα χαρακτηριστικά του, έχει και καλή πάσα στο παιχνίδι του. Θα βοηθήσει πολύ τον Άρη και ίσως αποτελέσει παίκτη κλειδί για το παιχνίδι του Μπούργος.

ManuGarcia.Aris.jpg

Τιάγκο Ντάντας – ΠΑΟΚ

Είναι με διαφορά η καλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ για φέτος, με την αξία του να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα 2.5 εκατ. ευρώ. Ο Τιάγκο Ντάντας αν και μόλις 21 έχει την δική του ιστορία στο Football Manager μιας και θεωρείται παιδί-θαύμα, με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. Έτσι ήταν και στην πραγματικότητα, ωστόσο ο Πορτογάλος ακόμα δεν έχει δείξει τόσο μεγάλη βελτίωση. Είναι ωστόσο πολύ νέος ακόμα. Παίκτης τεχνικής, πολύ καλός στο passing game και στην πρώτη επαφή με την μπάλα. Έχει αν μη τι άλλο ενδιαφέρον η εξέλιξή του…

Dantas.PAOK.jpg

Ασάν Ντιουσέ – ΟΦΗ

Φεύγουμε από τους «μεγάλους» της Super League και πάμε στην Κρήτη και τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν φέτος τις μεταγραφές τους με μία σημαντική προσθήκη που προσθέτει μεγάλη εμπειρία στην ομάδα. Ο 24χρονος μέσος Ασάν Ντιουσέ, ύστερα από το πέρασμά του στη γαλλική Σεντ Ετιέν, με την οποία κατέγραψε 55 συμμετοχές, ήρθε στα μέρη μας για να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής του ΟΦΗ. Ο Σενεγαλέζος έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά στο Manager, ειδικά σε ότι αφορά τις φυσικές δυνάμεις του και αδιαμφισβήτητα θα έχει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του ΟΦΗ. Η αξία του βρίσκεται στο 1 εκατ. ευρώ.

diousse.ofi.jpg

Γκαετάν Ρομπάιγ – Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος θέλοντας να ενισχύσει την επιθετική γραμμή κρούσης του προχώρησε στην προσθήκη του Γάλλου στράικερ Γκαετάν Ρομπάιγ. Παίκτης με εμπειρία από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, που μπορεί να αποτελέσει μία καλή μονάδα για την επίθεση της ομάδας του Περιστερίου. Τίμια χαρακτηριστικά για επιθετικός, όχι όμως κάτι ιδιαίτερο. Η αξία του υπολογίζεται στις 900.000 ευρώ.

Robail.Atromitos.jpg

Κάρλες Σόρια – ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Μανώλης Σάλιακας έφυγε και οι Γιαννιώτες βρήκαν στο πρόσωπο του Κάρλες Σόρια τον διάδοχο του Έλληνα αμυντικού. Το αν θα καλύψει επάξια το κενό του είναι κάτι που θα το δούμε στην πορεία. Ο Ισπανός όπως βλέπουμε έχει ταχύτητα, καλή τεχνική αν και αμυντικός ενώ έχει και καλή πρώτη επαφή και πάσα. Η αξία του στις 800.000 ευρώ.

Soria.PAS.jpg

*Οι φωτογραφίες με τα χαρακτηριστικά των παικτών είναι από το https://fminside.net/

Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0