Football Talk

Φέτελ και Νοβίτσκι φόρεσαν τα… ποδοσφαιρικά τους για χάρη του Μίκαελ Σουμάχερ! (video)

Φέτελ και Νοβίτσκι φόρεσαν τα… ποδοσφαιρικά τους για χάρη του Μίκαελ Σουμάχερ! (video)

Μία πολύ όμορφη φιλανθρωπική βραδιά διεξήχθη στη Φρανκφούρτη, με τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Σεμπάστιαν Φέτελ, τον πρώην σταρ του NBA, Ντιρκ Νοβίτσκι και τον γιο του Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ, να φοράνε τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το ίδρυμα του θρυλικού οδηγού της Ferrari.

Ένας σπουδαίος φιλανθρωπικός αγώνας, με την ονομασία «Champions for Charity», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (24/8) στο Deutsche Bank Park, την έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Σπουδαίοι πρωταθλητές από διάφορα σπορ φόρεσαν για λίγο τα… ποδοσφαιρικά τους και συμμετείχαν σε αγώνα για έναν πολύ καλό σκοπό, προς τιμήν του θρυλικού Μίκαελ Σουμάχερ.

e0ef78b16da56c6739a762d8cc4f6ec1.jpg

Ανάμεσά τους, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Σεμπάστιαν Φέτελ, ο θρύλος του NBA, Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος μάλιστα ανέλαβε τον ρόλο του τερματοφύλακα και φυσικά ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ. Τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα πρόκειται να διατεθούν για τις δραστηριότητες του Ιδρύματος «Μίκαελ Σουμάχερ» και ο κόσμος της Φρανκφούρτης θέλησε να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Συνολικά πάνω από 15.000 θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο και αποθέωσαν και τις δύο ομάδες, τους «Nowitzki All Stars» και τους «Schumacher and Friends».

Fa8EoLpXoAARKxG.jpg

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους «φίλους του Σουμάχερ» να επικρατούν της ομάδας του Νοβίτσκι με 11-10 ενώ στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες 4-4. Ο Μίκι Σουμάχερ έδειξε… να το’χει μιας και πέτυχε συνολικά τρία γκολ ενώ σε καλή κατάσταση έδειξε και ο Σεμπάστιαν Φέτελ! Αντίθετα ο «γίγαντας» Ντιρκ Νοβίτσκι είχε κάπως… δύσκολο έργο αλλά αυτό μικρή σημασία είχε για όλους!

Στο γήπεδο βρέθηκαν πολλές ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, με τον άσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ματς Χούμελς αλλά και τους Λούκας Ποντόλσκι, Τίμο Βέρνερ και Κέβιν Τραπ να δίνουν το παρόν στον σπουδαίο αγώνα. Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που πραγματοποιήθηκε το «Champions for Charity» ύστερα από τους αγώνες που δόθηκαν στο Μάιντς το 2016 και το 2017 αλλά και στο Λεβερκούζεν το 2019.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0