Football Talk

Κανονικά στον πάγκο ο Τούχελ με Λιντς, πήρε... αναβολή η τιμωρία του (video)

Κανονικά στον πάγκο ο Τούχελ με Λιντς, πήρε... αναβολή η τιμωρία του (video)

Ο Τόμας Τούχελ εισέπραξε μεγαλύτερη τιμωρία από τον Αντόνιο Κόντε έχοντας να εκτίσει και ποινή μιας αγωνιστικής μακριά από τον πάγκο σε αντίθεση με τον Ιταλό που καλείται να καταβάλει μονάχα πρόστιμο. Ωστόσο, ο Γερμανός θα είναι κανονικά στον πάγκο της Τσέλσι στο παιχνίδι με την Λιντς!

Οι Κόντε και Τούχελ συμμετείχαν στην πρώτη φετινή πολύ μεγάλη κόντρα στους πάγκους ομάδων, αφού οι δυο τους καυγάδισαν... σαν τα κοκόρια στο πρόσφατο ντέρμπι (2-2) ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Από την ένταση του Ιταλού στο γκολ της πρώτης ισοφάρισης της ομάδας του, στην απάντηση του Γερμανού με το σπριντ και εν τέλει στην δυνατή χειραψία που τους έφερε πρόσωπο με πρόσωπο και χρειάστηκαν αρκετά άτομα για τους χωρίσουν.

«Το γεγονός πως μπήκαν στη μέση 20 άτομα έκανε ακόμα πιο έντονη τη στιγμή δίχως να είναι. Δεν έγινε και τίποτα, δεν υπήρχε καμία προσβολή του ενός προς τον άλλον...» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τόμας Τούχελ.

Ο κόουτς των «μπλε» τιμωρήθηκε με πρόστιμο 35.000 λιρών και μια αγωνιστική, ο Κόντε με 15.000 λίρες, ωστόσο, ο τεχνικός της Τσέλσι θα βρίσκεται κανονικά στην άκρη του πάγκου στην αναμέτρηση με την Λιντς. Ο λόγος είναι πως πήρε αναβολή η επιβολή της ποινής του λόγω αναμονής για την γραπτή ανάλυση των λόγων της τιμωρίας.

 

Πηγή: england365.gr 

www.bnsportsgr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0