Football Talk

Κλοπ: «Έγινα έξαλλος με την κριτική του Αγκμπονλαχόρ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!»

Κλοπ: «Έγινα έξαλλος με την κριτική του Αγκμπονλαχόρ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!»
Τι κι αν είναι ο «αρχιτέκτονας» των σύγχρονων επιτυχίων της μισητής αντιπάλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ; Ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε ανοιχτά τους «κόκκινους διαβόλους», για τη σκληρή κριτική που δέχθηκαν!
Ο άλλοτε πολύπειρος φορ στα γήπεδα της Premier League, Γκάμπι Αγκμπονλαχόρ, άσκησε σκληρή κριτική στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το νέο του πόστο, ως σχολιαστής για λογαριασμό του talkSport και σήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων. Όχι από την πλευρά των «κόκκινων διαβόλων», αλλά από την πλευρά του προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ!

«Δεν ήταν μια ωραία εβδομάδα για τη Γιουνάιτεντ μετά την Μπρέντφορντ. Ξεχνάμε πόσο καλή είναι η Μπρέντφορντ. Είδα το πρώτο ημίχρονο και μετά οδήγησα σπίτι και άκουσα στο ραδιόφωνο το talkSPORT. Ο Γκάμπι Αγκμπονλαχόρ έχασε από εμάς με 6-0 την πρώτη μου χρονιά και δεν τον θυμάμαι ως τέρας νοοτροπίας στο γήπεδο, αλλά αυτά που είπε για τη Γιουνάιτεντ σε εκείνη την εκπομπή...Κόντεψα να πάρω τηλέφωνο και να του πω ξέχασες εντελώς ότι ήσουν παίκτης. Ήταν απίστευτα και αν πρώην παίκτες μιλάνε ήδη έτσι, μπορείτε να φανταστείτε πού πάνε όλα τα άλλα», τόνισε ο προπονητής των «Reds».

Υπενθυμίζεται πως ο άλλοτε παίκτης της Γουότφορντ και Άστον Βίλα μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει τα εξής για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Αυτή δεν είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν ήμουν στη θέση τους τώρα μετά από αυτό το παιχνίδι, θα σκεφτόμουν, 'Ξέρεις τι, Τεν Χαγκ, απλά μάζευε τα πράγματά σου'. Έχει κάνει προετοιμασία και ξεκίνησαν τη σεζόν αθλια, είναι σαν ξένοι στο γήπεδο. Απλώς δεν είναι αρκετά καλοί. Ο Ντε Χέα έπρεπε να ξέρει ότι ο Έρικσεν είχε έναν άνθρωπο πίσω του. Χρησιμοποίησε το μυαλό σου μην του δίνεις την μπάλα, η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα την έδινε στον Ρόντρι σε αυτή τη θέση. Ερασιτεχνισμός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν ήμουν ο Γκάρι Νέβιλ τώρα στο ημίχρονο, θα έριχνα τη λευκή πετσέτα και θα έλεγα: "Εντάξει, είναι 4-0, δεν αντέχω άλλο".

Δεν είναι ενωμένοι, είναι διχασμένοι, κανείς τους δεν δουλεύει ο ένας για τον άλλον. Δείτε τους, είναι σαν ξένοι στο γήπεδο. Δεν είσαι η ίδια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήσουν. Ήξερα ότι η Μπρέντφορντ θα κέρδιζε, δεν είναι σοκ για μένα»!
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0