Football Talk

Ελλάς Βερόνα - Νάπολι 2-5: Πάρτι πρεμιέρας των «Παρτενοπέι» απέναντι στην ομάδα του Ρέτσου! (video)

Ελλάς Βερόνα - Νάπολι 2-5: Πάρτι πρεμιέρας των «Παρτενοπέι» απέναντι στην ομάδα του Ρέτσου! (video)

Χαμόγελα στην πρεμιέρα για τη Νάπολι, η οποία παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, έστησε το δικό της πάρτι στη Βερόνα και επικράτησε με σκορ 5-2 απέναντι στην Ελλάς!

Οσιμέν και Κβαρατσχέλια είχαν μεγάλα κέφια, συνεισφέροντας σε τέσσερα από τα πέντε γκολ της ομάδας τους και παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην τελική επικράτηση της ομάδας τους. Πάρτι των «Παρτενοπέι» με το καλημέρα, καθώς σκόρπισαν την Ελλάς Βερόνα και απέδρασαν με το πρώτο τους τρίποντο για τη φετινή Serie A.

Κόντρα στην ροή του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ, χάρη σε γκολ του Λασάνια, ο οποίος βρέθηκε μόνος του στο δεξί δοκάρι του Μέρετ και έπειτα από κεφαλιά - ασίστ του Γκίντερ, άνοιξε το σκορ. 

Η απάντηση ήρθε από τον Γεωργιανό, Κβαρατσχέλια, έπειτα από σέντρα του Λοθάνο και αφού νίκησε στον αέρα την άμυνα της Ελλάς.

Ακολούθησε η απόλυτη ανατροπή, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Οσιμέν λυτρώθηκε για τις χαμένες του ευκαιρίες και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τρόπο πανομοιότυπο με αυτόν που η Βερόνα είχε βρει το προβάδισμα.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Χένρι να ισοφαρίζει μόλις στο 48ο λεπτό, όντας ολομόναχος στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και βρίσκοντας την μπάλα με το κεφάλι. 

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ξεκίνησε η κατηφόρα. Ξανά προβάδισμα για τους Παρτενοπέι, μέσω του Ζιελίνσκι, ο οποίος βρέθηκε ολομόναχος μπροστά στον Μοντιπό και ευστόχησε με άνεση στο τετ α τετ.

H ανασταλτική λειτουργία της Ελλάς συνέχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα, με αποτέλεσμα ακόμη ένας μέσος, αυτή την φορά ο Λομπότκα, να σκοράρει ανενόχλητος... 25 λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90'. 

Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε από τον Πολιτάνο, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή και έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Οσιμέν βρέθηκε σε θέση βολής, ώστε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βερόνα: Μοντιπό, Αμιόνε (59' Ρέτσος), Γκίντερ, Νταβίντοβιτζ, Λάζοβιτς, Ίλιτς, Χόνγκλα (67' Μπάρακ), Ταμέζε, Φαραόνι,  Λασάνια (72' Ντζούριτς), Χένρι (59' Πίκολι)

Νάπολι: Μέρετ, Mάριο Ρούι (83' Ολιβέιρα), Κιμ, Ραχμάνι, Ντι Λορέντσο, Αγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (75' Ζερμπίν), Κβαρατσχέλια (68' Έλμας), Λοθάνο (75' Πολιτάνο), Οσιμέν (83' Ουνάς)

Aντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0