Football Talk

Αντσελότι: «Η φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάρος, δεν είναι εύκολο για τους νέους»

Αντσελότι: «Η φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάρος, δεν είναι εύκολο για τους νέους»
Ο Κάρλο Αντσελότι, μετά τη δύσκολη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αλμερία στην πρεμιέρα της φετινής La Liga, αναφέρθηκε στο ειδικό βάρος της συγκεκριμένης φανέλας.
Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε δύσκολα στον εαυτό της με το... καλημέρα στη νέα σεζόν στη La Liga. Χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 κόντρα στην Αλμερία με μία φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλάμπα, για να δώσει συνέχεια στην παράδοση που έχει χτίσει ο Κάρλο Αντσελότι, στα εναρκτήρια ματς κάθε πρωταθλήματος και μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ιταλός προπονητής εμφανίστηκε ανακουφισμένος για το αποτέλεσμα.

Παράλληλα, έσπευσε να γίνει ασπίδα... προστασίας για τους παίκτες του, ειδικά τους νεαρούς, τονίζοντας πως δεν είναι εύκολο να σηκώνεις το βάρος της φανέλας της Ρεάλ.

«Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι, μας έκλεισαν και μετά το παιχνίδι ήταν περίπλοκο, δεν είχαμε τη φρεσκάδα να παίξουμε με ταχύτητα μπροστά, ήταν καλά οργανωμένοι πίσω, σουτάραμε πολύ αλλά δυσκολευτήκαμε να ανοίξουμε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο πιο κουρασμένοι και είχαμε περισσότερο έλεγχο και περισσότερες ευκαιρίες»

Για το γεγονός ότι ο Αλάμπα εκτέλεσε το φάουλ αντί του Μπενζεμά ή του Κροος:
«Αυτοί που έπρεπε να εκτελέσουν το φάουλ ήταν ο Μπενζεμά ή ο Τόνι... Αλλά ο Αλάμπα μπήκε και το εκτέλεσε πολύ καλά. Ο Νταβίντ είπε [στον Μεντί] να βγει γρήγορα, γιατί θα το εκτελούσε. Δεν είναι εύκολο, να πεις στον Μπενζεμά και τον Τόνι να μην σουτάρουν... Είναι αστείο».

Για την απόδοση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων:
«Ο Ρούντιγκερ έκανε ένα υπέροχο παιχνίδι, έχει μεγάλη εμπειρία. Οι νέοι έπαιξαν όπως συνήθως. Για αυτό που κάνουν στην προπόνηση, τους αξίζει να παίξουν. Αλλά σε συναισθηματικό επίπεδο το παιχνίδι βάρυνε λίγο. Έδειξαν την ποιότητα που φαίνεται στην προπόνηση, είναι φυσιολογικό, είναι πολύ νέοι και η φανέλα είναι βαριά. Είναι ένα τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε και το πληρώνουμε με ευχαρίστηση γιατί είναι πολύ καλοί».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0