Football Talk

Σπόραρ: «Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα»

Σπόραρ: «Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα»

Ο Άντραζ Σπόραρ αναφέρθηκε στο καλό «πρόσωπο» που έδειξε ο Παναθηναϊκός μέχρι το 60’ και έδωσε τη δική του εξήγησε για την αιτία του αποκλεισμού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο σκόρερ των «πρασίνων» στην Cosmote TV:

Για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού:

«Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Αν είχαμε σκοράρει στο 2' ίσως η ροή να ήταν διαφορετική. Παίξαμε με μια ισχυρή ομάδα που είχε παίξει πέντε με έξι αγώνες και είχε δώσει έναν γύρο στην Ευρώπη. Εμείς πιέσαμε, αλλά δεν κατάλαβα γιατί δεν συνεχίσαμε να πιέζουμε και μετά το γκολ. Κάναμε καλό ματς, είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, αλλά είμαστε και απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά».

Για το αν το «τριφύλλι» είχε έλλειψη καθαρού μυαλού μετά το γρήγορο ρυθμό των πρώτων 60 λεπτών:

«Δεν ξέρω να σας το πω. Βάλαμε δεύτερο φορ, αρχίσαμε τις μακρινές μπαλιές που δεν είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας. Θα σταθώ και στην κούρασή μας μετά από έντονα 60 λεπτά. Παίξαμε απέναντι στη Σλάβια που είναι μια δυνατή ομάδα. Συνεχίζουμε τώρα και προχωράμε μπροστά. Το 2-0 στην Τσεχία ήταν καθοριστικό. Όταν είδα στο ξενοδοχείο στους φιλάθλους, ήταν κάτι εκπληκτικό. Πιστεύω πως μελλοντικά θα έχουμε τη δυνατότητα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Για το πρώτο γκολ που σημείωσε με τον Παναθηναϊκό και κατά πόσο πρέπει να σταθεί η ομάδα στο καλό διάστημα των 60 λεπτών:

«Είμαι χαρούμενος γιατί πέτυχα γκολ. Έπρεπε να είχα πετύχει περισσότερα. Πρέπει να χτίσουμε πάνω στον τρόπο που παίξαμε τα πρώτα 60 λεπτά και να δείξουμε ότι είμαστε μια ομάδα που παίζει επιθετικά γιατί έτσι μπορεί να σημειώνουμε τρία και τέσσερα γκολ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0