Football Talk

Ιωνικός – Ατρόμητος 2-2: Φιλικό με τα… όλα του! (video)

Ιωνικός – Ατρόμητος 2-2: Φιλικό με τα… όλα του! (video)

Νεύρα, ανατροπή, αποβολές και ωραίο θέαμα πρόσφεραν Ιωνικός και Ατρόμητος, σε ένα ματς που μόνο ως… φιλικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με όσα έγιναν και τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2.

Δεν το λένε τυχαία ντέρμπι των Δ. Προαστίων. Ιωνικός και Ατρόμητος αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης και μόνο σε… φιλικό δεν αντιπροσώπευαν όσα είδαμε. Θέαμα, γκολ, ανατροπή αλλά και αποβολές με πολύ ένταση και από τις δύο ομάδες.

Αμφότερες μπήκαν από την αρχή δυναμικά και ο Ιωνικός, στην πρώτη απόπειρά του, κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Αντούνες πήρε την πρώτη κεφαλιά έπειτα από κόρνερ και ο Ιωαννίδης πρόλαβε τον Γιαννιώτη για το 1-0 μόλις στο 7ο λεπτό.

Βέβαια, ο Ατρόμητος είχε την απάντηση δύο λεπτά αργότερα με τον Ρομπάιγ, ο οποίος έλαβε τη μπάλα έπειτα από εξαιρετική ανάπτυξη των φιλοξενούμενων όμως το δυνατό του σουτ σταμάτησε στο δοκάρι του Χουτετσιώτη. Βέβαια, ο Ιωνικός ήξερε πως να χτυπάει σε νεκρό χρόνο.

Συγκεκριμένα, στο 18ο λεπτό, ο Βαλεριάνος κουβάλησε τη μπάλα, βρήκε τον Τσιγκρίνσκι αλλά το ωραίο του σουτ εξουδετερώθηκε από τον Γιαννιώτη, απωθώντας το 2-0. Αξιοσημείωτο, ωστόσο, είναι η αποβολή τόσο του Ρομαό όσο και του Χατζησαϊά όταν είχαν μία διαμάχη, με τον διαιτητή να τους στέλνει αμφότερους στα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη κάρτα.  Όλα αυτά, πριν καν κλείσει το ημιώρο του αγώνα.

Τελικά, ο Ατρόμητος βρήκε την ισοφάριση. Στο 35ο λεπτό, ο Οικονομίδης ανέβηκε από τα δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Κλωναρίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χουτετσιώτη για το 1-1. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν εκεί. Ο Ρομπάιγ έβγαλε εξαιρετική σέντρα, πέντε λεπτά μετά, και ο Σουάρεθ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χουτετσιώτη, φέρνοντας τούμπα το ματς.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε αρκετά, ειδικά από την στιγμή που άρχισαν οι αλλαγές, με την ένταση ωστόσο να παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Τελικά, ο Ιωνικός βρήκε το γκολ της ισοφάρισης χάρη στον Φεντερίκο Μίλο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Νικαιωτών εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση έξω από την περιοχή και με ωραίο σουτ, έκανε το 2-2.

Στο 80ο λεπτό υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ του επιτελείου των δύο ομάδων και των ποδοσφαιριστών, με τον Λαζαρίδη (τιμ μάνατζερ του Ατρομήτου) να αποβάλλεται και να πηγαίνει στις εξέδρες. Το 2-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με τους συλλόγους να προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Ιωνικός: Χουτετσιώτης, Αντούνες, Ρομάο, Τσιγκρίνσκι (Μίλο 46’), Μύγας (Σερβιλάκης 82’), Βαλεριάνος, Ελευθεριάδης (Οφόσου 60’), Μάντζης, Ιωαννίδης (Πογοσιάν 46’), Μεντόσα (Τσιριγώτης 46’), Μασάς (Χ. Ιωαννίδης 82’).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Χατζησαϊας, Αθανασίου (Ντε Μποκ 46’), Οικονομίδης, Γκονζάλες (Έρλινγκμαρκ 66’), Κουέν (Μούντες 88’), Μουνίθ, Τζαβίδας, Κλωναρίδης (Τζοβάρας 78’), Ρομπάιγ (Ροτάριου 66’), Σουάρεθ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0