Football Talk

Στουτγκάρδη – Λειψία 1-1: Πρεμιέρα με ισοπαλία για τον Μαυροπάνο

Στουτγκάρδη – Λειψία 1-1: Πρεμιέρα με ισοπαλία για τον Μαυροπάνο

Δεν τα κατάφερε η Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στη φετινή Bundesliga καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Λειψία στη Μερσέντες-Μπενζ Αρένα. Καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι που έχασαν πολλές ευκαιρίες για τη νίκη.

Πρεμιέρα με ισοπαλία για τις Στουτγκάρδη και Λειψία καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Μερσέντες-Μπενζ Αρένα. Ο Ντίνος Μαυροπάνος αγωνίστηκε βασικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πέρασε… δύσκολα, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος η Λειψία ήταν συντριπτικά ανώτερη και μόλις στο 8’ άνοιξε το σκορ με τον συνήθη ύποπτο Νκουνκού. Η Στουτγάρδη προσπάθησε στη συνέχεια να ισορροπήσει το ματς και στο 31’ κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Αχαμαντά έπειτα από υπέροχη συνεργασία με τον Καλάιτζιτς. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Μαυροπάνος λίγο έλειψε να χρηστεί σκόρερ αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του κίπερ της Λειψίας. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους φιλοξενούμενους. Στο 66’ ο Ντάνι Όλμο θα δώσει στον Νκουνκού όμως ο άσος της Λειψίας δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Μίλερ, ο οποίος αντέδρασε εξαιρετικά ενώ δύο λεπτά αργότερα θα πει ξανά «όχι» στον Γάλλο επιθετικό των φιλοξενούμενων. Στο 72’ ήταν σειρά του Όρμπαν να απειλήσει με κεφαλιά την οποία απέκρουσε και πάλι ο εξαιρετικός Μίλερ. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι ενώ την πρώτη του εμφάνιση έκανε και ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΣ Γιάννινα, Χοσέ Περέα, ο οποίος πέρασε στο αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.



Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Στουτγκάρδη (Ματαράτσο): Φ. Μίλερ, Ν. Μαυροπάνος, Β. Άντον, Χιρόκι Ίτο, Τζ. Βάγκνομαν, Κ. Φούχριχ, Γ. Εντό, Ν. Ααμαντά (91’ Α. Καραζόρ), Βαμανγκίτουκα (90’ Χοσέ Περέα), Σ. Κάλαϊτζιτς(64’ Τσουρλίνοφ) , Τ. Τομάς

Λειψία (Τεντέσκο): Π. Γκούλατσι, Λ. Κλόστερμαν, Γ. Όρμπαν, Μ. Χάλστενμπεργκ (85’Γκβάρντιολ), Ούγκο Νοβόα, Χένριχς, Κέβιν Καμπλ (59’ Σομποσλάι), Ράουμ, Ντάνι Όλμο (85’ Φόρσμπεργκ), Αντρέ Σίλβα (85’ Α. Σέρλοτ), Κ. Nκουνκού


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0