Football Talk

Europa Conference League: Έγινε το πρώτο βήμα για τον ΑΠΟΕΛ και τα υπόλοιπα φαβορί! (video)

Europa Conference League: Έγινε το πρώτο βήμα για τον ΑΠΟΕΛ και τα υπόλοιπα φαβορί! (video)

Ολοκληρώθηκαν τα απογευματινά παιχνίδια του πρώτου αγώνα του γ’ γύρου του Conference League. Μεγάλο «διπλό» για τη Ρακόβ των Παπανικολάου και Σβάρνα, ασθενές προβάδισμα πρόκρισης για τον ΑΠΟΕΛ.

Η πρώτη πράξη έλαβε τέλος για τα απογευματινά παιχνίδια της τρίτης τη τάξης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τα φαβορί να επικρατούν εύκολα ή δύσκολα και να έχουν κάνει τη μισή δουλειά για πρόκριση στα playoff της διοργάνωσης.

Στην Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ ήταν ανώτερος της Κιζιζλάρ από το Καζακστάν όμως δεν κατάφερε να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς. Το 1-0 από τον Εφραίμ στο 27’ με υπέροχο σουτ, σίγουρα δεν μπορεί να τον καθησυχάζει και όλα παραμένουν ρευστά μέχρι το δεύτερο ματς, σε επτά βράδια από τώρα.

Στην ελληνική «μονομαχία» νικητές βγήκαν οι Παπανικολάου και Σβάρνας. Η Ρακόβ έφυγε με καθαρή νίκη από την Τρνάβα (2-0) και την τοπική Σπαρτάκ του Κυριάκο Σαββίδη και έχει την ευκαιρία να κλειδώσει την πρόκριση στην Πολωνία. Βασικοί και αγωνιζόμενοι σε όλο το ενενηντάλεπτο οι τρεις Έλληνες με τον Ίβι Λόπεζ να κάνει τη διαφορά, πετυχαίνοντας και τα δυο γκολ της ομάδας του (30’, 46’).

Στα υπόλοιπα ματς η Γιουνγκ Μπόις επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη φιλανδική Κουόπιο (2-0 εκτός έδρας) ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε και η Άντερλεχτ στην Εσθονία επί της άσημης Πάιντε Λιναμέσκοντ.

Το πρώτο βήμα έκαναν και οι Νέφστι Μπακού απέναντι στην ισχυρή Ραπίντ Βιέννης (2-1), η Ζόρια επί της Κραιόβα (1-0) και η Λέφσκι Σόφιας, ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, στην έδρα της Χαμρούν Σπάρτανς (1-0).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0