Football Talk

Ρούμπεν Πέρεθ: «Δύσκολο ματς, αλλά έχουμε μεγάλη θέληση»

Ρούμπεν Πέρεθ: «Δύσκολο ματς, αλλά έχουμε μεγάλη θέληση»

Τις δυσκολίες της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας, ανέδειξε με τις δηλώσεις του ο Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος επισήμανε πως η ομάδα του έχει μεγάλη θέληση και θέλει να διακριθεί.

Στην όρεξη και θέληση που έχουν όλοι στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Ρούμπεν Πέρεθ, επισημαίνοντας πως σίγουρα η Σλάβια έχει μεγαλύτερη εμπειρία στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά το σχόλιο του Ρούμπεν Πέρεθ για τη «μάχη» του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας:

Τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να πάρει αποτέλεσμα: «Εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα η ομάδα δεν είχε βγει στην Ευρώπη. Πάμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που είχαμε. Είναι σημαντικός αγώνας για τους παίκτες, ξέρουμε ότι οι φίλαθλοί μας τον περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον. Όμως, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας».

Πως βιώνουν οι παίκτες ψυχολογικά όλο αυτό: «Για όλους αποτελεί κάτι το νέο. Ενδεχομένως, να μην έχουμε όλοι την εμπειρία που έχει η Σλάβια, όμως έχουμε όρεξη και θέληση. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ερχόμαστε με μεγάλη θέληση, είναι σημαντικός αγώνας για την ιστορία μας και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό ματς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0