Football Talk

Τρπισόφσκι: «Ο αγώνας θα έχει υψηλό τεχνικό επίπεδο – Μίλησα με τον Βατσλίκ»

Τρπισόφσκι: «Ο αγώνας θα έχει υψηλό τεχνικό επίπεδο – Μίλησα με τον Βατσλίκ»

«Αγώνα υψηλού επιπέδου» προμηνύει ο προπονητής της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Παναθηναϊκό στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (4/8).

O προπονητής της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό μίλησε για το «τριφύλλι» με καλά λόγια, ενώ αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Τόμας Βατσλίκ για να αντλήσει πληροφορίες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γίντριχ Τρπισόφσκι:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Περιμένω να δούμε καλό ποδόσφαιρο και να γίνει ένα πολύ καλό ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και το παιχνίδι του βασίζεται σε συνδυασμούς και καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Όταν χάνουν την μπάλα, πιέζουν πολύ ψηλά και κυνηγούν τον αντίπαλο. Ο αγώνας θα έχει υψηλό τεχνικό επίπεδο».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει επίσημο αγώνα ενώ η Σλάβια Πράγας τρεις: «Δεν νομίζω πως είναι σημαντικό αυτό. Το συγκεκριμένο ματς θα είναι σημαντικό για αυτούς, ούτε εμείς άλλωστε έχουμε παίξει πολύ. Παίξαμε αγώνες που ήταν αρκετά διαφορετικοί. Από την πλευρά του αντιπάλου μας, οι παίκτες που έχει είναι πολύ έμπειροι για να μπορούν να παίξουν όπως πρέπει, παρότι δεν έχουν κάποιο άλλο επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους. Έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι μπροστά μας. Θα συγκρίνω λίγο τον Παναθηναϊκό με τη Φέγενορντ όσον αφορά τα στοιχεία στα οποία είναι πραγματικά καλός. Παρόλο που αυτή η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση στην Ελλάδα, μίλησα με τον Τόμας Βατσλίκ και το συζητήσαμε και με τα παιδιά. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές, υπάρχουν πιο έμπειροι παίκτες, που έχουν παίξει πολλά ευρωπαϊκά ματς».

Τους παίκτες της Σλάβια εκπροσώπησε ο 22χρονος Αϊχάμ Ουσού ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του έχει ένα πλεονέκτημα ενάντια στους πράσινους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουσού:

«Ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν καλό αντίπαλο. Ανυπομονώ πάντα για αυτούς τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Κάθε ευρωπαϊκό ματς είναι πάντα μια μεγάλη βραδιά και μας αρέσει να παίζουμε τους καλύτερους αγώνες, στο υψηλότερο επίπεδο.

Μπορούμε να περιμένουμε μέσα στο γήπεδο για να... έρθουν σε εμάς. Είναι όμως καλοί κι αμυντικά, είχαν ένα καλό αμυντικό ρεκόρ στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε επίσης ότι είναι καλοί στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να παίξουμε το παιχνίδι μας. Θα τα αναλύσουμε διεξοδικά».

Για το αν έχει πλεονέκτημα η Σλάβια δεδομένου ότι έχει παίξει ήδη τρία επίσημα παιχνίδια: «Είναι πολύ νωρίς και για εμάς. Παίξαμε κάποια ματς, έπαιξαν κάποια φιλικά. Όταν πρόκειται για μία ευρωπαϊκή διοργάνωση, είναι πάντα καλό να έχεις παίξει κάποιους αγώνες εκ των προτέρων για να έχεις ρυθμό. Νομίζω ότι έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, και παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας. Έχουμε μια καλή ευκαιρία».

Όσο για την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Φυσικά δεν είναι καλό να χάνεις, ειδικά στην 1η αγωνιστική. Αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το ξεπεράσουμε. Να βρούμε τι κάναμε καλά σ’ αυτό το ματς και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Τώρα επικεντρωνόμαστε μόνο στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό και ελπίζουμε να κερδίσουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0