Football Talk

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε προετοιμασία για την Σλάβια, παρουσία Σπόραρ!

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε προετοιμασία για την Σλάβια, παρουσία Σπόραρ!

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε ρυθμούς… Ευρώπης ενόψει του παιχνιδιού με την Σλάβια, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει στην ευχέρεια τον Αντράζ Σπόραρ.

Προετοιμασία ενόψει των παιχνιδιών με την Σλάβια Πράγας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (31/7). Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Παλάσιος, Αϊτόρ, Χουάνκαρ και Ιωαννίδης λόγω ασθένειας, ενώ την πρώτη του προπόνηση στο Γ. Καλαφάτης έκανε ο Αντράζ Σπόραρ!

Ο Σλοβένος, ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, έτσι ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα τις επόμενες ημέρες.

Ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς δεν… ακολούθησε τα βήματα του συμπατριώτη του, καθώς έκανε θεραπεία και οι προπονήσεις για αυτόν θα ξεκινήσουν το επερχόμενο διάστημα. Μάλιστα, ο Σλοβένος εξτρέμ, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με την Σλάβια, καθώς αγωνίστηκε στο προκριματικό παιχνίδι της Ντιναμό Κιέβου απέναντι στην Φενέρμπαχτσε!

Το πρόγραμμα προπόνησης για την υπόλοιπη ομάδα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι κατοχής. Στο κλείσιμο, οι πράσινοι έπαιξαν οικογενειακό διπλό και ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο Δευτέρα (1/8).

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0