Football Talk

Μπίλιτς: «Συζητήσαμε με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα γίνω προπονητής του για την ώρα»!

Μπίλιτς: «Συζητήσαμε με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα γίνω προπονητής του για την ώρα»!

Μπορεί ο Σλάβεν Μπίλιτς να επισήμανε πως ήρθε στην Ελλάδα και συζήτησε με τον Ολυμπιακό, όμως σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν θα αναλάβει την τεχνική του ηγεσία.

Με δηλώσεις του, ο Σλάβεν Μπίλιτς ξεκαθάρισε ότι δεν θα αναλάβει τον Ολυμπιακό, με τον οποίο πάντως επιβεβαίωσε ότι συζήτησε, ερχόμενος στην Ελλάδα.

Αναλυτικά επισήμανε:

«Ήμουν στο Σπλιτ με τον Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς και μάθαμε ότι ο Ολυμπιακός έχασε 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα. Σύντομα, υπήρξαν κάποια τηλεφωνήματα και με ρώτησαν αν ήθελα να πάω για μια συνέντευξη. Φυσικά δέχτηκα.

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που κατακτά τίτλους, με τεράστια βάση οπαδών και όταν σε καλούν να δουλέψεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον, είναι μεγάλο πράγμα.

Ξέρω την ομάδα και το κλίμα του ελληνικού ποδοσφαίρου πολύ καλά και φυσικά μου άρεσε που με ζήτησαν. Γι’ αυτό πήγα για τις συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου.

Νομίζω πως το πρωτάθλημα ξεκινά στις 20 Αυγούστου, μεσολαβούν και δύο μας με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στο ρόστερ, η Ευρώπη είναι πολύ σημαντική και πρέπει να ξέρεις τι κάνεις. Είχαμε μία ανοιχτή, ειλικρινή κουβέντα και οι άνθρωποι του συλλόγου μου άφησαν πολύ θετική εντύπωση.

Υπήρχε κοινή επιθυμία να συνεργαστούμε. Όλα ήταν καλά, αλλά ζύγισα τα υπέρ και τα κατά και κατέληξα πως, για την ώρα, οι δρόμοι μας δεν θα συναντηθούν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0