Football Talk

Τσάβι για Μέσι: «Ξεκάθαρα τον θέλω πίσω στην Μπαρτσελόνα»

Τσάβι για Μέσι: «Ξεκάθαρα τον θέλω πίσω στην Μπαρτσελόνα»

Ο Τσάβι μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Δεν έκρυψε την επιθυμία του να προπονήσει τον Λιονέλ Μέσι ο Τσάβι. Στην συνέντευξη Τύπου του φιλικού της Κυριακής (31/07) με την Νιου Γιόρκ Ρεντ Μπουλς, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε πως θέλει πολύ την επιστροφή του Αργεντινού σούπερ-σταρ.

Αναφέρθηκε, επίσης, στις μεταγραφές Κουντέ και Λεβαντόφσκι, εκφράζοντας την ικανοποίησή του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Μέσι έχει συμβόλαιο, πρέπει να συγκεντρωθούμε στη χρονιά, που έχουμε μπροστά μας τώρα. Εύχομαι ο χρόνος του Μέσι στην Μπαρτσελόνα ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πιστεύω ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Αν η ερώτηση είναι αν τον θέλω πίσω, η απάντηση είναι ναι, ξεκάθαρα»

Για Κουντέ: «Είμαι χαρούμενος με την άφιξή του, θα μας δώσει πολλές επιλογές. Μπορεί να παίξει ως μπακ, όπως και ο Αραούχο. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός. Θα παίζει όποιος είναι καλύτερος».

Για Λεβαντόφσκι: «Κάνει τη διαφορά παρόλο που δεν έχει βάλει γκολ. Έχει ευκαιρίες γιατί είναι πάντα σε καλή θέση. Είναι κορυφαίος».

Για την φετινή σεζόν: «Δεν φοβάμαι την πίεση, τη βίωσα ως παίκτης. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε τίτλους. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα πρέπει να έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση, θα υπάρχουν απουσίες και τραυματισμοί μέσα στη σεζόν».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0