Football Talk

Το εντυπωσιακό σερί του Γιαννούλη σε πρεμιέρες, οιωνός για την πρώτη αγωνιστική της Νόριτς!

Το εντυπωσιακό σερί του Γιαννούλη σε πρεμιέρες, οιωνός για την πρώτη αγωνιστική της Νόριτς!

Μπορεί ο Δημήτρης Γιαννούλης να μην πραγματοποίησε την καλύτερή του σεζόν πέρυσι, μιας και η Νόριτς αποτέλεσε την χειρότερη ομάδα, βάση αριθμών στην Premier League, όμως υπολογίζεται πλήρως από τον Ντιν Σμιθ και φιλοδοξεί να συνεχίσει μία δική του παράδοση που αφορά τις πρεμιέρες. Ποια είναι αυτή; Το γεγονός πως πάντα είναι βασικός και συνηθίζει να μην ηττάται!  

Η έναρξη της Championship είναι πλέον γεγονός και το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στην σεζόν της Νόριτς, που φυσικά διαθέτει στο ρόστερ της τον Δημήτρη Γιαννούλη, έχει δώσει δανεικό τον Χρήστο Τζόλη στην Τβέντε και έχει στο τμήμα σκάουτινγκ της την Μαριέλλα Νισοτάκη.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των «καναρινιών» ξεκινούν απέναντι στην Κάρντιφ, εκτός έδρας και απορία μας είναι αν ο Ντιν Σμιθ θα επιλέξει τον Δημήτρη Γιαννούλη στην βασική του ενδεκάδα, με τον Έλληνα μπακ να πραγματοποιεί θετική προετοιμασία, να αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνου κόντρα σε Σέλτικ και Χιμπέρνιαν και να ολοκληρώνει τα φιλικά τεστ, με μία ασίστ, στον έτερο Έλληνα της ομάδας και πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο England365.gr

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0