Football Talk

Αλμέιδα: «Είμαστε στο σωστό δρόμο - Έχουμε δει 80 παίκτες αλλά σε αυτές τις θέσεις είμαστε καλυμμένοι»

Αλμέιδα: «Είμαστε στο σωστό δρόμο - Έχουμε δει 80 παίκτες αλλά σε αυτές τις θέσεις είμαστε καλυμμένοι»

Λίγο πριν την επιστροφή της ΑΕΚ από την Ολλανδία, ο Ματίας Αλμέιδα έκανε τον απολογισμό του για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ένωσης.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Άλκμααρ της Ολλανδίας φτάνει στο τέλος του. Μετά από 17 ημέρες σκληρής δουλειάς, ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στο aek365 για τις βάσεις που μπήκαν σε αυτό το διάστημα, για τις μεταγραφικές εξελίξεις της ομάδας, αλλά και τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν.

Φτάσαμε στο τέλος της προετοιμασίας, πόσο έχει φτάσει η ομάδα σε αυτό που θέλετε να δείτε και πότε θεωρείτε πως το γκρουπ θα είναι έτοιμο στο 100%;   

«Πιστεύω, κάθε μέρα που δουλέψαμε εδώ, ήταν καλή. Αυτό που είχαμε σχεδιάσει σε χρόνο, σε χιλιόμετρα, βγήκε. Επίσης, στα ματς που κάναμε, είχαμε δουλέψει στην προπόνηση πάνω σε αυτή την ιδέα και εφαρμόσαμε πράγματα που θέλαμε. Νομίζω, όμως, είμαστε ακόμα στην αρχή και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να καταφέρουμε το γκρουπ να είναι συμπαγές, ενωμένο και με αυτά που έχω δει, είμαστε στο σωστό δρόμο. Ποδοσφαιρικά, δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει μια ομάδα, αυτή είναι η δική μου σκέψη, αλλά πάντα, μια ομάδα πρέπει να έχει ταυτότητα, αν αισθάνεται άνετα στο γήπεδο και δίνουν τον καλύτερο εαυτό οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις και στους αγώνες. Και αυτός είναι ο ανταγωνισμός που εγώ θέλω να βλέπω…».

Έχουν γίνει τέσσερις μεταγραφές, αν συμπεριλάβουμε και τον Βίντα, πόσες ακόμα περιμένετε; 

«Υπάρχει μια πολύ καλή διάθεση από τη διοίκηση και τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Έχουμε δει συνολικά, γύρω στους 80 ποδοσφαιριστές. Σχεδόν, 80…».

Κάνετε δεύτερες σκέψεις για πιθανή ενίσχυση στα πλάγια μπακ, με δεδομένο, όπως φαίνεται, πως έχετε επιλέξει σε πρώτη φάση αυτό το σύστημα; Και επίσης κάτι ακόμα, αν έχετε επιμείνει και για κάποια άλλη μεταγραφή ποδοσφαιριστή, μετά από αυτή του Πινέδα που γνωρίζουμε ότι συνέβη αυτό; 

«Στη θέση του Πινέδα, ούτως ή άλλως, είμαστε καλυμμένοι. Στο κέντρο είμαστε καλά, στα άκρα είμαστε καλά… Μετά, αυτό που θα κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε να βλέπουμε αν υπάρξει  κάποια πιθανότητα… Δηλαδή, αν μπορέσει να υπάρξει ένας ποδοσφαιριστής που θα είναι ενδιαφέρον και συμφωνήσουμε εγώ και η διοίκηση, τότε θα πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση για την ομάδα».  

Διαβάστε την συνέχεια της συνέντευξης εδώ

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0