Football Talk

ΑΕΚ: Πλησιάζει στη Φιλαδέλφεια ο Βίντα!

ΑΕΚ: Πλησιάζει στη Φιλαδέλφεια ο Βίντα!
Ο Κροάτης  κεντρικός αμυντικός φαίνεται ότι αποφάσισε να πει το μεγάλο «ναι» στην ΑΕΚ και μέσα στην ημέρα (26/7) αναμένονται επίσημες εξελίξεις

Μία… ανάσα από τη μεγάλη μεταγραφή του Ντομαγκόι Βίντα βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Κροάτης κεντρικός αποφάσισε να πει το μεγάλο «ναι» στην Ένωση και να έρθει στη Φιλαδέλφεια! Τα ξημερώματα στην Τουρκία, όπου ως γνωστόν ο Βίντα έπαιξε τρία σερί χρόνια στη Μπεσίκτας, έγραψαν πως υπέγραψε κιόλας συμβόλαιο με την ΑΕΚ για δυο χρόνια.

Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως αυτό θα συμβεί εντός της ημέρας! Πράγματι ΑΕΚ και Βίντα τα είχαν βρει σχεδόν σε όλα από το Σάββατο. Ωστόσο ο Κροάτης ζήτησε κάποιες ώρες διορία προκειμένου να σκεφτεί κι άλλο το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα. Και το σκέφτηκε θετικά, αν και παρουσιάστηκε πρόταση από την Αραβία με πολλά περισσότερα χρήματα…

Μέσα σε αυτό το διάστημα ο Βίντα είχε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ματίας Αλμέιδα, ενώ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε τονίσει να μην υπάρξει καμία οικονομική εκκρεμότητα και να καλυφθούν τα "θέλω" του παίκτη. Όπως κι έγινε. 

Από την ΑΕΚ το πρωί της Τρίτης (26/7) κρατούσαν και πάλι χαμηλούς τόνους. Λογικό καθώς δεν έχουν πέσει ακόμη υπογραφές. Ωστόσο, μέσα στην ημέρα αναμένονται οι οριστικές και θετικές εξελίξεις με τη μεταγραφή του 33χρονου Κροάτη αμυντικού.

Εφόσον, δεν προκύψει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο, ο Βίντα θα υπογράψει για δυο χρόνια στην ΑΕΚ και το συνολικό κόστος της Ένωσης (πριμ υπογραφής, ετήσιο συμβόλαιο, συν στόχοι μπόνους) μπορούν να φτάσουν τα 3,5 εκατ. ευρώ! Προς το παρόν μάλιστα είναι δεδομένο πως το ετήσιο συμβόλαιο που θα έχει ο Βίντα στην ΑΕΚ θα είναι το μεγαλύτερο στο ρόστερ.

Θοδωρής Καρβουνιάρης
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0