Football Talk

Πρώτος σκόρερ στην Premier League ο Χάαλαντ; Το μεγαλύτερο εμπόδιο ακούει στο όνομα… Πεπ Γκουαρδιόλα!

Πρώτος σκόρερ στην Premier League ο Χάαλαντ; Το μεγαλύτερο εμπόδιο ακούει στο όνομα… Πεπ Γκουαρδιόλα!

Μπορεί ο Έρλινγκ Χάαλαντ να ήρθε στην Premier League με σκοπό να γίνει ο πρώτος σκόρερ της σεζόν, όμως γενικότερα, όταν προπονητής είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα, δύσκολα ποδοσφαιριστής του θα ξεπεράσει άπαντες στον εν λόγω πίνακα, σε επίπεδο πρωταθλήματος. Στη Μάντσεστερ Σίτι μάλιστα, δεν έχει γίνει ποτέ! Συνολικά, το έχουν καταφέρει μόνο ο Λιονέλ Μέσι και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, υπό τις οδηγίες του Καταλανού. Θα «τριτώσει» το καλό με τον Νορβηγό στο «Νησί»;

Στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι, ο Σεπτέμβριος του 2008 αποτελεί και θα αποτελεί ένα σημείο τομής, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Η έλευση του επενδυτικού fund από το Κατάρ έδωσε άλλον «αέρα» στον σύλλογο. «Αέρα» που κατάφερε να τον μετατρέψει σε κάτι «χειροπιαστό», γεμίζοντας την τροπαιοθήκη του, έστω κι αν το παράπονο του Champions League παραμένει.

Προφανώς και γέμισε την τροπαιοθήκη του. Τέσσερα πρωταθλήματα Αγγλίας σε μία πενταετία δεν είναι λίγα. Πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς τον τρόπο που επιτεύχθηκαν. Με δύο φοβερές μονομαχίες με την Λίβερπουλ, με την βαθμολογία να πηγαίνει σε αμφότερες περιπτώσεις πάνω από τους 90 βαθμούς, αλλά τους «πολίτες» εν τέλει να πανηγυρίζουν.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο England365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0