Football Talk

Χάαλαντ: «Ο Σόλσκιερ μου είπε πως υπέγραψα στη λάθος πλευρά του Μάντσεστερ!»

Χάαλαντ: «Ο Σόλσκιερ μου είπε πως υπέγραψα στη λάθος πλευρά του Μάντσεστερ!»
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αναφέρθηκε σε ένα μήνυμα που έλαβε από τον συμπατριώτη του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, όταν γνωστοποιήθηκε πως υπογράφει στη Μάντσεστερ Σίτι.
Μία από τις μεγαλύτερες «βόμβες» του καλοκαιριού... πυροδοτήθηκε από τις αρχές του και ο Έρλινγκ Χάαλαντ άφησε τη Βεστφαλία και τη Ντόρτμουντ για χάρη της Μάντσεστερ Σίτι. Παρόλα αυτά, δεν πήραν όλοι με καλό «μάτι» την απόφασή του αυτή. Ένας εξ αυτών, ο συμπατριώτης του και άλλοτε προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάαλαντ αποκάλυψε πως όταν έγινε γνωστό ότι υπογράφει στους «πολίτες», έλαβε ένα μήνυμα από τον Σόλσκιερ -με τον οποίο συνυπήρξε στη Μόλντε τη σεζόν 2017/18- που του ευχόταν καλή τύχη, λέγοντάς του παράλληλα, πως διάλεξε τη λάθος ομάδα του Μάντσεστερ.

«Όταν υπέγραψα με τη Σίτι, με συνεχάρη και μου έγραψε καλή τύχη που πηγαίνω στη λάθος πλευρά του Μάντσεστερ. Μιλάμε μερικές φορές. Όπως ξέρετε, είχε τεράστιο αντίκτυπο στην καριέρα μου όταν ήμουν στη Μόλντε. Είναι καλός τύπος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάαλαντ.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0