Football Talk

Άρης - Ολυμπιακός 2-1: «Έβρεξε» γκολ για πέντε λεπτά, με Καμάτσο και Νταμπό να... κλέβουν τις εντυπώσεις!

Άρης - Ολυμπιακός 2-1: «Έβρεξε» γκολ για πέντε λεπτά, με Καμάτσο και Νταμπό να... κλέβουν τις εντυπώσεις!
Ο Άρης επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-1 (11/07) στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης. «Έκλεψαν» τις εντυπώσεις οι Νταμπό και Καμάτσο, σε ένα ματς που... έβρεξε γκολ για ένα πεντάλεπτο.

Ένα πεντάλεπτο ήταν αρκετό για τον Άρη και τον Ολυμπιακό, ώστε να προσφέρουν τρία γκολ στο κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 2-1 (11/07), με τους Καμάτσο και Νταμπό να πραγματοποιούν μεστή εμφάνιση.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, η θερμή υποδοχή για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά στην πρώτη επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος, έστω και σε φιλικό παιχνίδι. Μάλιστα, ο προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος, είχε «ζεστό» εναγκαλισμό με τον άλλοτε παίκτη του.

Ανεπίσημο «ντεμπούτο» και για τον Καμάτσο, παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από τον σύλλογο!
καμαρα-μπουργος.jpg

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κύλησαν δίχως κάτι το αξιοσημείωτο. Ένα σουτ του Πάλμα στο 7ο λεπτό πέρασε αρκετά πάνω από τα δοκάρια, ενώ ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις από τις συνεχείς ανόδους του Ανδρούτσου από τη δεξιά πλευρά.

Στο 19ο λεπτό, το ματς διακόπηκε, ώστε ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης να φωνάξει το όνομα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε στα 19 του χρόνια.

Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, Ολυμπιακός και Άρης είχαν από μία καλή ευκαιρία, αλλά τόσο το σουτ του Καρβάλιο στο 30', όσο και του Πάλμα ένα λεπτό αργότερα, πέρασαν άουτ.

Παρόμοια κατάληξη είχε και το σουτ του Ιτούρμπε, δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, επιβεβαιώνοντας πως οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια χωρίς να υπάρχει σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ολυμπιακός απείλησε, αλλά ο Κουέστα απομάκρυνε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Ανδρούτσου.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς άρχισαν να κυκλοφορούν καλύτερα την μπάλα, αλλά χωρίς να μπορούν να μετουσιώσουν την κατοχή τους σε κάτι μεγαλύτερο. Εν τέλει, το έπραξε ο Άρης κόντρα στη ροή του ματς και παρά τις πολλές αλλαγές.

Αρχικά ο Άρης βρήκε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά, με τον Καμάτσο να σκοράρει στο 74ο λεπτό, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του, και τον Χατζηϊωάννου, ένα λεπτό μετά να κάνει το 2-0, με σουτ προ κενής εστίας ουσιαστικά, μετά από λάθος απομάκρυνση του ματς.

Στο 79' ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να βρει δίχτυα, με τον Χασάν να κλέβει την μπάλα από τον Φαμπιάνο, να σουτάρει, αλλά να νικιέται από τον Κουέστα. Ο Τικίνιο, ωστόσο, ακολούθησε τη φάση και έκανε το 2-1 από κοντά, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά (61’ Οντουμπάτζο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (61’ Μαζικού), Ντουκουρέ (81’ Σγούρος), Πάπε Σέικ Ντιόπ (54’ Νταμπό), Μαντσίνι, Ιτούρμπε (61’ Καμάτσο), Πάλμα (61’ Χατζηιωάννου), Γκρέι (61’ Ματέο Γκαρσία)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Κίτσος (46’ Άβιλα), Ανδρούτσος, Μπα, Μανωλάς (75’ Παπαδόπουλος), Μπουχαλάκης (68’ Κούντε), Εμβιλά, Καρβάλιο, Ραντζέλοβιτς (67’ Χασάν), Καμαρά, Τικίνιο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0