Football Talk

Σάλτσμπουργκ-Ολυμπιακός 3-1: Κρατάει τη διάθεση του πρώτου ημιχρόνου αλλά θέλει βελτίωση!

Σάλτσμπουργκ-Ολυμπιακός 3-1: Κρατάει τη διάθεση του πρώτου ημιχρόνου αλλά θέλει βελτίωση!

Ο Ολυμπιακός, στο πιο δυνατό φιλικό που έδωσε επί αυστριακού εδάφους, ηττήθηκε από τη Σάλτσμπουργκ με 3-1 (02/07), εμφανίζοντας διαφορετικά «πρόσωπα» στα δυο ημίχρονα.

Έκτο και τελευταίο φιλικό για τους «ερυθρόλευκους» στην Αυστρία, λίγο πριν επιστρέψουν στη βάση τους. Αυτή τη φορά αντίπαλος ήταν η ισχυρή Σάλτσμπουργκ, στο πιο δυνατό τεστ που έδωσε αυτό το δεκαήμερο. Ο Πέδρο Μάρτινς είδε την ομάδα του να είναι καλύτερη στο πρώτο μέρος, με την απόδοση να πέφτει σταδιακά στο δεύτερο ημίχρονο και εν τέλει να ηττάται με 3-1, στον απόηχο της ανακοίνωσης του Σίμε Βρσάλικο

Οι Πειραιώτες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ. Πιο συγκεκριμένα, ο Αγκιμπού Καμαρά στο 14’ πίεσε ψηλά και οδήγησε τον αντίπαλό του σε λάθος, με τη μπάλα να στρώνεται στον Ελ Αραμπί και εκείνος να πλασάρει εύστοχα, κάνοντας το 1-0.

Τακτικά, ο Ολυμπιακός έπαιρνε πολύ καλό βαθμό μέχρι τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, με διάθεση και όρεξη να πρεσάρει και να κλέψει μπάλες, όπως ακριβώς ζητά συνεχώς ο προπονητής του.

Όμως στο 22’ και στην πρώτη ευκαιρία των Αυστριακών, ο Σέσκο κέρδισε στον αέρα το Σισέ, έστρωσε στον Σίμιτς και εκείνος πλάσαρε εύστοχα τον Βατσλίκ για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Οι πλάγιοι μπακ των «ερυθρολεύκων, Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ ήταν αρκετά δραστήριοι και συχνά πυκνά δημιουργούσαν τις προυποθέσεις για μία καλή τελική ενέργεια, όπως η σέντρα του Ισπανού στον Μαροκινό φορ στο 27’. Όμως η Σάλτσμπουργκ, στην δεύτερη τελική της προσπάθειά σκόραρε ξανά, με τον Καμερί αυτή τη φορά, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στο 41’ και το ματς στο 2-1. Αυτό ήταν και το σκορ των πρώτων 45 λεπτών.

Ο ρυθμός έπεσε μετά την ανάπαυλα, με τους Αυστριακούς να είναι αυτοί που πρέσαραν περισσότερο. Παρόλα αυτά στο 54’ ο Ολυμπιακός έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς όταν ο Γιώργος Μασούρας, δεν κατάφερε να σπρώξει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα ‘ύστερα από σέντρα του Ραντζέλοβιτς, ο οποίος είχε κάποιες καλές ενέργειες.

Στο 62’ ο Πέδρο Μάρτινς έκανε κάποιες μαζεμένες αλλαγές, με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά (ήταν στο βασικό σχήμα) να περνάει στην κορυφή της επίθεσης. Σταδιακά η ενδεκάδα των Πειραιωτών άλλαξε κατά 8/11, ο ρυθμός χάθηκε και η πρωτοβουλία των κινήσεων μεταφέρθηκε σχεδόν αποκλειστικά στη Σάλτσμπουργκ. Ο Βάτσλικ έκανε κάποιες καλές επεμβάσεις, πριν ο Μπερνάντο σημειώσει το τελικό 3-1.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Άβιλα, Σωκράτης (62' Μαντί Καμαρά), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Αγκιμπού Καμαρά (79' Καρβάλιο), Μασούρας (62' Ζινκερνάγκελ), Ραντζέλοβιτς (79' Χασάν) και Αραμπί (67' Αμπουμπακάρ Καμαρά).


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0