Football Talk

ΑΕΚ: Η άδεια στον Άμραμπατ και η άφιξη του Γιόνσον

ΑΕΚ: Η άδεια στον Άμραμπατ και η άφιξη του Γιόνσον
Διαβάστε για τις δυο υποθέσεις

Η ΑΕΚ ξεκινάει την Κυριακή (3/7) και τη δική της προετοιμασία με πρωινή προπόνηση στα Σπάτα. Απ’ αυτή θα απουσιάζουν οι διεθνείς οι οποίοι έχουν πάρει άδεια μέχρι τις 6 Ιουλίου. Ωστόσο από την πρώτη προπόνηση θα απουσιάζει και ο Νορντίν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός ζήτησε και πήρε από τον Ματίας Αλμέιδα άδεια για να έρθει κι αυτός στις 6 Ιουλίου στα Σπάτα, για οικογενειακούς λόγους.

Θυμίζουμε ο Άμραμπατ έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έναν ακόμη χρόνο. Ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στην Ολλανδία, ωστόσο δεν έχει φτάσει στην Ένωση κάποια ουσιαστική πρόταση και η διοίκηση δεν τον αφήνει φυσικά ελεύθερο. Eτσι το θέμα έχει... παγώσει και ο Άμραμπατ είναι φυσικά υποχρεωμένος να τιμήσει το συμβόλαιό του. 

Οσον αφορά τον Γιόνσον η μεταγραφή του «κλείδωσε» από χθες, όταν και υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ 4ετούς διάρκειας. Στην Αθήνα ο Δανός αμυντικός χαφ προβλέπεται να είναι το βράδυ της Δευτέρας. Οπότε την Τρίτη θα περάσει από εργομετρικά και ιατρικά τεστ. Οπότε οι τυπικές ανακοινώσεις της απόκτησής του θα πάνε ή για Τρίτη βράδυ ή (το πιο πιθανό) για Τετάρτη.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0