Football Talk

Τανσό: «Να συνεχίσω το επιθετικό ποδόσφαιρο της ομάδας»

Τανσό: «Να συνεχίσω το επιθετικό ποδόσφαιρο της ομάδας»

Ο Οσβάλντ Τανσό μίλησε για το νέο του ξεκίνημα ως προπονητής του Βόλου.

Τον νέο προπονητή του Βόλου αποτελεί ο Οσβάλντ Τανσό. Ο Γάλλος τεχνικός παρουσιάστηκε από τη θεσσαλική ομάδα, ενώ προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις στις οποίες τόνισε πως επιθυμεί να συνεχίσει τον ήδη υπάρχοντα επιθετικό τρόπο παιχνιδιού.

Μάλιστα ο Κώστας Μπράτσος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γάλλου, όπως αναγράφεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας και σε όλους που με υποδέχθηκαν ευγενικά και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δίνεται στον Βόλο. Έρχομαι με ταπεινότητα και με διάθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας και όλοι μαζί να τα καταφέρουμε. Έχω πάρει πολλές πληροφορίες για την ομάδα. Οι πληροφορίες που πήρα είναι πολύ καλές για τη σοβαρότητα και τη φιλοδοξία της ομάδας».

Για την πρόκληση να δουλέψει εκτός Γαλλίας: 

«Είναι η πρώτη φορά εκτός της χώρας μου. Έχω πολλή διάθεση και ταπεινότητα. Ελπίζω να συνεργαστούμε καλά με τον σύλλογο και για μένα είναι μια πρόκληση που θέλω πάρα πολύ»

Για το πώς βλέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο: 

«Όλοι γνωρίζουμε τις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Θέλω να ασχοληθώ σε βάθος με το πρωτάθλημα. Υπάρχει καλή τεχνική και ποιότητα. Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα υπάρχουν πιο έντονοι αγώνες από άποψη φυσικής κατάστασης, αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα υπερτερεί από τεχνικής άποψης».

Για τη φιλοσοφία του: 

«Έχω δει ότι ο Βόλος παίζει επιθετικά. Θέλω να το συνεχίσω αυτό. Θέλω η ομάδα μου να έχει μια επιθετική φιλοσοφία, να παίζει με ένταση με ή χωρίς μπάλα και θέλω η ομάδα μου να αναγνωρίζεται για την τεχνική και το επιθετικό της ποδόσφαιρο».

Για τη φιλοδοξία του: 

«Με ενδιαφέρει να δουλέψω και να προπονώ παρά να κάνω μεγάλες δηλώσεις. Με ενδιαφέρει να δουλέψω με τους παίκτες. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα καλύτερα και προτιμώ η δουλειά να μιλήσει παρά εγώ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0