Football Talk

Ριντ – Ολυμπιακός 2-0: Ανεπίσημη πρεμιέρα με ήττα για τους «ερυθρόλευκους»

Ριντ – Ολυμπιακός 2-0: Ανεπίσημη πρεμιέρα με ήττα για τους «ερυθρόλευκους»
Το πρώτο του ανεπίσημο παιχνίδι έδωσε ο Ολυμπιακός γνωρίζοντας την ήττα από τη Ριντ με 2-0.

Την ευκαιρία να… ξεμπουκώσουν είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τις προπονήσεις στα γήπεδα της Αυστρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν το πρώτο ανεπίσημο παιχνίδι της σεζόν, σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην αυστριακή Ριντ. Δείτε εδώ τα πλάνα από την προθέρμανση

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και σε αγωνιστικό επίπεδο, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε σχεδόν όλους τους παίκτες. Ωστόσο, ο αυστριακός σύλλογος ήταν πιο ουσιαστικός και κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 χάρη στα γκολ των Μόνσαϊν και Νουτς.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και με διάθεση να δείξει πράγματα. Με αρκετούς πειραματισμούς από τον Πέδρο Μαρτίνς (Αγκιμπού Καμαρά ως 8άρι και ο Φαντιγκά ως εξτρέμ), οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι και είχαν κάποια καλά διαστήματα στο ματς.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΡΙΝΤ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Βέβαια, έλειπε η ουσία αφού δεν είχαν τελική προσπάθεια μέχρι το ημίωρο, όταν ο Φαντιγκά έκανε ωραία ενέργεια, συνεργάστηκε με τον Ελ Αραμπί αλλά το σουτ ήταν άστοχο. Στη συνέχεια, ο Λεονάρντο Κούτρης είχε μία εξαιρετική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Λίγο πριν το ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και άλλη σημαντική ευκαιρία, αυτή τη φορά με τον Ζοάο Καρβάλιο, ο οποίος απείλησε με ωραία εκτέλεση φάουλ αλλά ο πορτιέρο της Ριντ απέκρουσε με δυσκολία. Έτσι, το πρώτο μέρος έμεινε στο 0-0.

Στην επανάληψη, αντιθέτως, η Ριντ ήταν πιο κινητική επιθετικά και σε μία προσπάθεια να απειλήσει στο 53ο λεπτό, ο Μπα ανέτρεψε τον άσο της Ρίντ και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Από εκεί, ο Μόνσαϊν ευστόχησε κάνοντας το 1-0 για τους Αυστριακούς. Ο ίδιος παίκτης θα χάσει ακόμα μία ευκαιρία λίγα λεπτά μετά, όταν ο Ανδρούτσος έκανε το λάθος αλλά το σουτ ήταν άστοχο.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΡΙΝΤ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Οι μαζεμένες αλλαγές από τον Πέδρο Μαρτίνς, έκαναν την ομάδα να χάσει κάπως τον ρυθμό της και η Ριντ το εκμεταλλεύτηκε αμέσως. Συγκεκριμένα, μετά από ωραία ανάπτυξη, ο Στέφαν Νουτςβρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με προβολή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 68’. Να τονίσουμε πως ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ο MVP της περσινής σεζόν με οκτώ γκολ και 12 ασίστ σε 36 ματς.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΡΙΝΤ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Βαλμπουενά όμως φάνηκε η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Το σκορ έμεινε στο 2-0, με τους «ερυθρόλευκους» να ολοκληρώνουν το πρώτο τους ανεπίσημο παιχνίδι με ήττα αλλά και ένα πρώτο δείγμα της αγωνιστικής κατάστασης.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ανδρούτσος (Μπαγκαλιάνης 62’), Κούτρης (Σισέ 62’), Μανωλάς (Παπασταθόπουλος 62’), Μπα (Αβράαμ Παπαδόπουλος 62’), Κανέ (Εμβιλά 62’), ΑγκιμπούΚαμαρά (Μαντί Καμαρά 62’), Ζοάο Καρβάλιο (Βαλμπουενά 62’), Φαντιγκά (Κεϊτά 75’), Ραντζέλοβιτς(Χασάν 62’), Ελ Αραμπί (Τικίνιο 62’).

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα της Cosmote TV και είπε τα εξής: «Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ήρθε πιο δυνατή από το πρωτάθλημα Αυστρίας και έχει παίξει ήδη κάποια ματς οπότε είναι φορμαρισμένη. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και βγάλαμε στοιχεία που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε η κούραση και είναι λογικό γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας αλλά το ζητούμενο είναι να είμαστε έτοιμοι στις 20 του μηνός που έχουμε τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα»

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0