Football Talk

Το πρόγραμμα της νέας Premier League με τις «μάχες» Χάαλαντ – Νούνιες!

Το πρόγραμμα της νέας Premier League με τις «μάχες» Χάαλαντ – Νούνιες!

Η Premier League της σεζόν 2022-2023 κάνει σέντρα στις 6 του Αυγούστου και ολόκληρο το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης. Οκτώβρη και Απρίλη τα μεγάλα ντέρμπι Λίβερπουλ – Σίτι με τους Χάαλαντ/Νούνιες και Πεπ/Κλοπ να κοντράρονται ξανά για τον τίτλο. Οι «κόκκινοι» πηγαίνουν στο «Ολντ Τράφορντ» στις 20 του Αυγούστου για την 3η αγωνιστική. 

Με το ματς Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ την Παρασκευή, 5 Αυγούστου, θα κάνει επίσημα σέντρα η νέα σεζόν. Με την Νιούκαστλ στο Τζέιμς Παρκ η νεοφώτιστη Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο Κρέιβεν Κότατζ φιλοξενείται η Λίβερπουλ, με την Άστον Βίλα του Τζέραρντ η Μπόρνμουθ στην πρεμιέρα.

Απίστευτα ζόρικο το πρόγραμμα της Τσέλσι στα πρώτα πέντε ματς αφού καλείται ν' αγωνιστεί στη σειρά με τις Έβερτον, Τότεναμ, Λιντς, Λέστερ και Σαουθάμπτον.

Το κορυφαίο πρωτάθλημα για τη σεζόν 2022-2023 σταματάει για το Μουντιάλ του Κατάρ στις 13 του Νοέμβρη, συνεχίζεται από την Boxing Day της 26ης του Δεκέμβρη και ολοκληρώνεται την 28η του Μάη του 2023.

Η Λίβερπουλ στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα επισκεφθεί το Ολντ Τράφορντ για το ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ (20/8 και 4/3/23 στο λιμάνι) και την 3η του Σεπτέμβρη έχει ν' αντιμετωπίσει την Έβερτον στη «μάχη» του λιμανιού στο Γκούντισον Παρκ.

Ο Κλοπ με τον Νούνιες και ο Πεπ με τον Χάαλαντ συγκρούονται αρχικά στις 15 του Οκτώβρη στο Άνφιλντ κι έπειτα την Πρωταπριλιά του 2023 στο Έτιχαντ.

Αναλυτικά η πρώτη αγωνιστική της Premier League:

5 Αυγούστου:
Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ

6 Αυγούστου:
Φούλαμ – Λίβερπουλ
Μπόρνμουθ – Άστον Βίλα
Λέστερ – Μπρέντφορντ
Γουλβς – Λιντς
Νιούκαστλ – Νότιγχαμ
Τότεναμ – Σαουθάμπτον
Έβερτον – Τσέλσι

7 Αυγούστου:
Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γουέστ Χαμ – Σίτι

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0