Football Talk

Σίμος: «Είμαστε απογοητευμένοι, παίρνω την ευθύνη»

Σίμος: «Είμαστε απογοητευμένοι, παίρνω την ευθύνη»

Την απογοήτευση της ομάδας για τον αποκλεισμό της υπογράμμισε ο Γιώργος Σίμος.

Αντιμέτωπη με την ήττα με 2-1 ήρθε η Εθνική ομάδα Κ21 από την αντίστοιχη της Πορτογαλίας και συνεπώς αποκλείστηκε από τα μπαράζ των προκριματικών του Euro 2023.

Ο Γιώργος Σίμος σε δηλώσεις του τόνισε την απογοήτευση της ομάδας, παίρνοντας πάνω του την ευθύνη για την ήττα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ολοκληρώσαμε την προκριματική φάση με τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Πορτογαλία. Η απόδοση μας αλλά κυρίως η αυταπάρνηση των ποδοσφαιριστών μας ήταν τέτοια που μέχρι και το τελευταίο λεπτό διεκδικούσαμε το θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν πετύχαμε τον στόχο μας.

Έναν στόχο για τον οποίο είχαμε κάνει μια ιδανική πορεία στους 7 πρώτους αγώνες. Δυστυχώς όμως η έλλειψη ετοιμότητας στον πιο καθοριστικό αγώνα απέναντι στην Κύπρο, ήταν αυτό που τελικά δεν μας επέτρεψε να το καταφέρουμε. Η προετοιμασία για τον αγώνα αυτό θα μπορούσε και έπρεπε να είναι καλύτερη, κάτι για το οποίο εγώ έχω την ευθύνη. Ουσιαστικά, στον αγώνα αυτόν, αδικήσαμε τους εαυτούς μας.

Ωστόσο, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τους ποδοσφαιριστές μας τόσο εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους 45 ποδοσφαιριστές που όλο αυτό το διάστημα έγιναν μέρος της ομάδας και να τους ευχηθώ υγεία και επιτυχίες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0