Football Talk

«Προφορική συμφωνία Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό για Τσουαμενί, έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ»

«Προφορική συμφωνία Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό για Τσουαμενί, έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ»

Έτοιμος να γίνει κάτοικος Μαδρίτης φαίνεται πως είναι ο Αουρελιέν Τσουαμενί, καθώς η Ρεάλ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη Μονακό για την απόκτηση του Γάλλο.

Θετική έκβαση είχαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό για την απόκτηση του Αουρελιέν Τσουαμενί από την «Βασίλισσα». Οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για ένα ποσό λίγο πάνω από τα 100 εκατομμύρια ευρώ, όπως αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Ορνστάιν.

Οι «μερένχες» επιθυμούσαν διακαώς την απόκτηση του νεαρού κεντρικού μέσου και τελικά φαίνεται πως θα καταφέρουν να τον αποκτήσουν, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά, ώστε ο 22χρονος να γίνει κάτοικος Μαδρίτης. Ο Τσουαμενί θεωρείται το next big thing στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ο ίδιος είχε δείξει από νωρίς προτίμηση να αγωνιστεί στην Ρεάλ, παρά το ενδιαφέρον των Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Προερχόμενος από την Μπορντό, πραγματοποίησε 37 εμφανίσεις με τους Γιρονδίνους, προτού μεταπηδήσει στη Μονακό το 2020, με την οποία αγωνίστηκε 95 φορές στα 2,5 του χρόνια στο Πριγκιπάτο. Μάλιστα, οι φετινές του επιδόσεις κέντρισαν το ενδιαφέρον του Ντιντιέ Ντεσάν και πλέον αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Γαλλίας

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0