Football Talk

Λετονία – Ανδόρα 3-0: Ιδανικό ξεκίνημα, με πρωταγωνιστή τον Ουλντρίκις!

Λετονία – Ανδόρα 3-0: Ιδανικό ξεκίνημα, με πρωταγωνιστή τον Ουλντρίκις!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 1ο όμιλο του 4ου γκρουπ του Nations League η Λετονία, η οποία επικράτησε με 3-0 της Ανδόρας, πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ουλντρίκις!

Το αήττητο σερί της στο 2022 συνέχισε με χαρακτηριστική ευκολία η Λετονία, η οποία υποδέχθηκε την Ανδόρα και παρουσιάστηκε έτοιμη, στην πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου του 4ου γκρουπ του Nations League, επικρατώντας με 3-0.

Συγκεκριμένα, προηγήθηκε με την πρώτη της τελική προσπάθεια, με σκόρερ τον Ουλντρίκις της Καμπούρ, που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο και οδηγήθηκε προηγούμενη στα αποδυτήρια για 2ο συνεχόμενο ματς, στο νέο ημερολογιακό έτος.

Τηρουμένων των αναλογιών, οι φιλοξενούμενοι κλήθηκαν να προσπαθήσουν να επιτεθούν, αλλά ολοκλήρωσαν… χειρότερα το δεύτερο ημίχρονο από ό,τι το ξεκίνησαν. Δεν πραγματοποίησαν τελική προσπάθεια και αντιθέτως, δέχθηκαν δύο γκολ σε 60 δευτερόλεπτα.

Ο Ουλντρίκις χρίστηκε και πάλι σκόρερ στο 81ο λεπτό και ο μέσος της Κουόπιο, Γιάνις Ικαούνιεκς, διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πέναλτι, ένα λεπτό μετά.

Κάπως έτσι, η Λετονία ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της στο Nations League, ενώ η Ανδόρα εξακολουθεί να μην συμβιβάζεται με τον βαθμό της ισοπαλίας, για 10ο συνεχόμενο ματς, από τον Ιούνιο του 2021!

Λετονία (Νταΐνις Καζακέβικς): Στέινμπορς, Σαβάλνιεκς, Τσενομόρνταϊς, Ντούμπρα, Γιούρκοβσκις, Ικάουνιεκς (86’ Ικάουνιεκς), Τόμπερς, Ζίουζινς (86’ Έμσις), Τσιγκάνικς (67’ Γιάουνζεμς), Ούλντρικις, Γκούτκοβσκις (75’ Κρόλις)

Ανδόρρα (Χεσούς Άλβαρεθ): Γκόμες, Γκαρθία, Αλαβέρδα (86’ Βιέιρα), Λοβέρα, Γκαρθία, Ρούμπιο, Σέρβος (78’ Μπερνάτ), Βάλες, Ρέμπες (78’ Βιέιρα), Αλαέθ (90’ Ρούμπιο), Ρόσας (86’ Σάντσεθ)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0