Football Talk

Ρονάλντο: «Η Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει, να αλλάξει τα πράγματα ο Τεν Χαγκ» (video)

Ρονάλντο: «Η Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει, να αλλάξει τα πράγματα ο Τεν Χαγκ» (video)

Για τον Έρικ Τεν Χαγκ και την επόμενη σεζόν μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μήνυμα παραμονής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άσος μίλησε για τον νέο τεχνικό της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ, με τα καλύτερα λόγια, ενώ υπογράμμισε πως είναι πεπεισμένος  ότι η ομάδα «θα επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το συναίσθημα όταν επέστρεψα, ήταν πολύ ωραία να νιώθω τους οπαδούς. Η χαρά τους για μένα ήταν υπέροχη. Ήμουν και παραμένω πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.

Πιστεύω ότι η Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Όπως είπα πριν κάποιες φορές παίρνει χρόνο αλλά συνεχίζω να το πιστεύω. Τα ρεκόρ έρχονται με φυσικό τρόπο. Δεν τα ακολουθώ, εκείνα με ακολουθούν, οπότε είναι καλό. Είναι ακόμα το κίνητρό μου για να συνεχίζω. Να δουλεύω σκληρά. Ακόμα αγαπάω το πάθος του παιχνιδιού. Και φυσικά η Γιουνάιτεντ και οι συμπαίκτες μου με βοηθήσαν τους εκτιμώ όλους.

Δεν είναι σαφές πότε γυρίστηκε το βίντεο με τις δηλώσεις του Κριστιάνο, αλλά σίγουρα είναι μετά τον διορισμό του Τεν Χαγκ ως νέου προπονητή με τον πολύπειρο επιθετικό να αποκαλύπτει ότι ανυπομονεί να εργαστεί υπό τις οδηγίες του Ολλανδού τεχνικού. Του εύχομαι τα καλύτερα. Είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι - όχι μόνο οι παίκτες αλλά και οι οπαδοί. Του εύχομαι τα καλύτερα και ας ελπίσουμε ότι του χρόνου θα κερδίσουμε τρόπαια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0