Football Talk

Nations League: Πρεμιέρα με το αριστερό για Κύπρο – Εύκολη δουλειά για Γεωργία και Εσθονία (video)

Nations League: Πρεμιέρα με το αριστερό για Κύπρο – Εύκολη δουλειά για Γεωργία και Εσθονία (video)

Άνοιξε η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Nations League, με την Κύπρο να ηττάται από το πιο φορμαρισμένο Κόσοβο με 2-0, για τη μια εκ των δύο αναμετρήσεων του ομίλου της Εθνικής μας.

Αν και είχε τις ευκαιρίες της στο πρώτο ημίχρονο η Κύπρος ήρθε αντιμέτωπη με την ήττα με 2-0 από το Κόσοβο, για την πρώτη αναμέτρηση του ομίλου της Εθνικής μας (2ος). Εύκολο έργο είχαν την ίδια στιγμή η Γεωργία απέναντι στο Γιβραλτάρ και η Εσθονία κόντρα στον Άγιο Μαρίνο, οι οποίες πήραν αμφότερες το τρίποντο με 4-0 και 2-0 αντίστοιχα, ενώ «κόλλησαν» στο 1-1 Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία, για τις πρώτες (2/6, 19:00) αναμετρήσεις του Nations League.

Το πρόσωπο που έδειξε η Κύπρος στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχε καμία σχέση μ’ εκείνο του δευτέρου. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν πολλές φορές μπροστά από την αντίπαλη εστία. Καμία εξ αυτών όμως δεν ήταν αρκετή προκειμένου να μετουσιωθεί σε κάποιο γκολ, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Το Κόσοβο μπήκε πολύ δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, βρίσκοντας λύσεις από τα πρώτα μόλις λεπτά. Πιο συγκεκριμένα στο 65’ ο Μουρίκι μοίρασε ωραία στον Μπερίσα κι εκείνος με τη σειρά του δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, για να κάνει το 1-0.

Στο 71’ ο Αλίτι «άγγιξε» ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο η προσπάθειά του βρήκε «στοπ» από το δοκάρι. Τελικά το αποτέλεσμα της αναμέτρησης διαμόρφωσε ο Ζέργκοβα στο 78ο, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το τρίποντο στην ομάδα του.

Παράλληλα Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία έμειναν στο 1-1. Αρχικά οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Ντεσπόντοφ στο 13’, για να ισοφαριστούν στο 50’ από τον Ριστόφσκι και οι δύο ομάδες να πάρουν εν τέλει από έναν βαθμό.

Η Γεωργία είχε ένα πολύ εύκολο έργο απέναντι στο Γιβραλτάρ, επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0. Το σκορ άνοιξε ο Κβαρατσχέλια στο 12’, με τον Κάσια να διπλασιάζει τα τέρματα στο 33’. Στη συνέχεια το 3-0 έγραψε ο Μικαουτατζέ (87’) για να σκοράρει ένα λεπτό αργότερα (88’) ο Βάκο.

League C 2ος όμιλος

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Κύπρος – Κόσοβο 0-2
Βόρια Ιρλανδία – Ελλάδα (21:45)

Η 2η αγωνιστική:

Κυριακή 05/06
Βουλγαρία – Γεωργία
Κόσοβο – Ελλάδα

League C 4ος όμιλος

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Βουλγαρία – Βόρεια Μακεδονία 1-1
Γεωργία – Γιβραλτάρ 4-0

Η 2η αγωνιστική:

Κυριακή 05/06
Γιβραλτάρ – Βόρεια Μακεδονία (19:00)
Βουλγαρία – Γεωργία (21:45)

League D 2ος όμιλος

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Εσθονία – Σαν Μαρίνο 2-0
Ρεπό: Μάλτα

Η 2η αγωνιστική:

Κυριακή 05/06:
Σαν Μαρίνο-Μάλτα (16:00)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0