Football Talk

«Ανεβάζει την προσφορά για Μασούρα η Τραμπζονσπόρ»

«Ανεβάζει την προσφορά για Μασούρα η Τραμπζονσπόρ»

Για ακόμη μία μέρα, το όνομα του Γιώργου Μασούρα παίζει δυνατά στα τουρκικά ΜΜΕ, με την Τραμπζονσπόρ να δείχνει έτοιμη να ανεβάσει την προσφορά προς τον Ολυμπιακό.

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Ο Γιώργος Μασούρας μπήκε και με τη… βούλα στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Τραμπζονσπόρ, την στιγμή που το παραδέχθηκε ο προπονητής του συλλόγου.

Ο Έλληνας εξτρέμ αποτελεί τον μεγάλο πόθο της τουρκικής ομάδας, καθώς θεωρείται άξιος αντικαταστάτης του Άντονι Νουακαέμε, ο οποίος μένει ελεύθερος σε λίγες εβδομάδες και δεν θα ανανεώσει με τους πρωταθλητές.

Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός αξιώνει τον διεθνή άσο στα οκτώ εκατ. ευρώ, το οποίο δεν μπορεί να καλυφθεί από τους Τούρκους. Μάλιστα, η αρχική προσφορά των πέντε εκατ. ευρώ, απορρίφθηκε από την ομάδα του Πειραιά.

Σύμφωνα με την «Fanatik», ωστόσο, η Τραμπζονσπόρ αναμένεται να κάνει νέα κρούση στους «ερυθρολεύκους» με ανεβασμένο το ποσό.

Πιο αναλυτικά, η νέα πρόταση θα είναι ύψους έξι εκατ. ευρώ μαζί με αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων, προκειμένου ο διεθνής ποδοσφαιριστής να μετακινηθεί στην Τουρκία.

Προς το παρόν, ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερός στα οκτώ εκατ. ευρώ για τον παίκτη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0