Football Talk

Άρνολντ και Ρόμπερτσον: «Είναι το κορυφαίο ματς της σεζόν για εμάς, είχαν ευκολότερη προετοιμασία»! (video)

Άρνολντ και Ρόμπερτσον: «Είναι το κορυφαίο ματς της σεζόν για εμάς, είχαν ευκολότερη προετοιμασία»! (video)

Πριν από τον Γιούργκεν Κλοπ, τόσο ο Αλεξάντερ Άρνολντ, όσο και ο Άντι Ρόμπερτσον, κλήθηκαν να δώσουν τις απαντήσεις τους για τον επικείμενο τελικό απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, με αμφότερους να συμφωνούν πως είναι το κορυφαίο ματς της χρονιάς, την ώρα που επισήμαναν πως είναι γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είχε περισσότερες ημέρες ξεκούρασης και ευκολότερη προετοιμασία!

Λίγες ώρες απομένουν πλέον για την έναρξη του τελικού ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μιλά στην συνέντευξη Τύπου για όλους και για όλα, επισημαίνοντας πως όλοι οι παίκτες του θα είναι διαθέσιμοι, με τον Άρνολντ και τον Ρόμπερτσον να συμπληρώνουν τα λόγια του!

Ο Σκωτσέζος δήλωσε πως η Ρεάλ Μαδρίτης είχε πράγματι περισσότερες ημέρες ξεκούρασης και χαλαρότερη προετοιμασία, καθώς το πρωτάθλημα είχε κριθεί στην La Liga, ενώ δεν δίστασε να πει πως αν σκοράρει, θα είναι μία ιδιαίτερη ανάμνηση από το Παρίσι, που δεν θα λησμονηθεί ποτέ.

Την ίδια ώρα, ο Αλεξάντερ Άρνολντ αναφέρθηκε στη μεγάλη σεζόν της Λίβερπουλ, επισημαίνοντας πως έχει παίξει όλα τα διαθέσιμα ματς, αλλά αυτό είναι ένα ξεχωριστό, μιας και αποτελεί και το τελευταίο της χρονιάς!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0