Football Talk

Αϊτόρ: «Δεν υπήρξε τίποτα προκλητικό στον πανηγυρισμό μου» (video)

Αϊτόρ: «Δεν υπήρξε τίποτα προκλητικό στον πανηγυρισμό μου» (video)
Ο πρωταγωνιστής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, Αϊτόρ, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για απρεπή πανηγυρισμό.
Σχετικά Άρθρα

Είναι ο παίκτης που έκρινε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο Αϊτόρ σκόραρε από τα «έντεκα βήματα», έγραψε το 1-0 και έπειτα πανηγύρισε μπροστά από το σημείο που βρίσκονταν οι φίλοι του ΠΑΟΚ

Κάποιες ημέρες μετά, υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για απρεπή πανηγυρισμό του Ισπανού μεσοεπιθετικού, που προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών. Ο ίδιος θέλησε να πάρει θέση μέσω ενός μηνύματος στα social media που διατηρεί. 

«Σχετικά με τις πληροφορίες που εμφανίζονται τις τελευταίες ώρες, θα ήθελα να διαψεύσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι έκανα κάποια προσβλητική χειρονομία εναντίον οποιουδήποτε κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού για το γκολ που μας χάρισε το Κύπελλο το περασμένο Σάββατο. Το μόνο που έκανα ήταν να πανηγυρίσω με τον ίδιο τρόπο που το έκανε ο Ζεράρντ Ντεολοφέου, συνάδελφος τον οποίο θαυμάζω και με τον οποίο έχουμε τον ίδιο εκπρόσωπο.

Δεν θα ήθελα ένα γκολ σε μία τόσο σημαντική ημέρα για μένα να λερωθεί από εντελώς εσφαλμένες πληροφορίες. Δεν καταλαβαίνω πώς δημιουργείται φωτιά, βασισμένη σε ψέμματα σχετικά με τον τρόπο που ένας παίκτης πανηγυρίζει ένα γκολ. Σημείωσα ένα πολύ σημαντικό γκολ για τον σύλλογό μου και για εμένα, και δεν θέλησα να προσβάλω την ευαισθησία κανενός.

Στη διάρκεια της καριέρας μου πάντοτε σέβομαι το ποδόσφαιρο, την ομάδα μου, τους φιλάθλους και τους αντιπάλους».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0