Football Talk

Τσεχ: «Δεν μπορούσα να ηρεμήσω πριν τον τελικό, έπαιζα τρεις ώρες ντραμς»! (video)

Τσεχ: «Δεν μπορούσα να ηρεμήσω πριν τον τελικό, έπαιζα τρεις ώρες ντραμς»! (video)

Συμπληρώνονται 10 χρόνια από την κατάκτηση Champions League της Τσέλσι και ο Πετρ Τσεχ μίλησε για τις αναμνήσεις του πριν το παιχνίδι.

Ήταν 19 Μαΐου 2012 όταν η Τσέλσι κατέκτησε το πρώτο της Champions League κόντρα στην Μπάγερν στο Μόναχο. Η ομάδα ετοίμασε ένα βίντεο με τον Πετρ Τσεχ, τον τερματοφύλακα του θριάμβου του 2012 και τον Μέισον Μάουντ, ο οποίος κατέκτησε το τρόπαιο το 2021 με τους «μπλε» κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο τους μίλησαν για τις στιγμές πριν από το παιχνίδι και το άγχος που ένιωθαν.

Ο Τσεχ μάλιστα ανέφερε πως δε μπορούσε να ηρεμήσει ούτε για πέντε λεπτά, ενώ για να ξεχαστεί πέρασε τρεις ώρες παίζοντας ντραμς.

«Κάθε φορά που καθόμουν λίγο να ηρεμήσω, να έχω πέντε λεπτά ηρεμίας, όλα τα βίντεο (σ.σ. από την μελέτη της Μπάγερν) μου έρχονταν στο μυαλό. Και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι σε μερικές ώρες όντως θα έρθει η στιγμή του τελικού. Πέρασα περίπου τρεις ώρες παίζοντας ντραμς στο δωμάτιο μου, γιατί ήταν το μοναδικό πράγμα που με αποσπούσε από το να σκέφτομαι τον τελικό. Ήταν ένας τρόπος να χαλαρώσω. Δε μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου, γιατί δεν ήμουν χαλαρός», ήταν τα λόγια του πρώην τερματοφύλακα της Τσέλσι.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0