Football Talk

Βασικός σε συνεχόμενα ματς ο Τσιμίκας στην Premier League, για πρώτη φορά το 2022!

Βασικός σε συνεχόμενα ματς ο Τσιμίκας στην Premier League, για πρώτη φορά το 2022!

Στην βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ για την αναμέτρηση των «κόκκινων» απέναντι στην Σαουθάμπτον, βρίσκεται ξανά ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος ξεκινά για δεύτερο σερί ενενηντάλεπτο στην Premier League, για πρώτη φορά εντός του 2022!

Κάθε ματς είναι και… ρεκόρ για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ, μετά το νικητήριο πέναλτι στο Wembley, που έδωσε στους «κόκκινους» το πρώτο τους FA Cup μετά το 2006!

Για τον λόγο αυτό, ο Γιούργκεν Κλοπ τον επέλεξε στους πρώτους «11» που θα παραταχθούν απέναντι στην Σαουθάμπτον, με τον Έλληνα μπακ να αγωνίζεται σε δεύτερο σερί παιχνίδι ως βασικός, για πρώτη φορά εντός του 2022!

Θυμίζουμε πως είχε ξεκινήσει και στο 2-1 της ομάδας του απέναντι στην Άστον Βίλα, πράγμα που συμβαίνει για 3η φορά συνολικά στην χρονιά. Στην έναρξη της σεζόν, στο τελευταίο και το πρώτο ματς του χρόνου και… τώρα! Κάπως έτσι, αντιλαμβάνεστε πως ο Κώστας Τσιμίκας αποτέλεσε βασική επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ, πίσω από τον Άντι Ρόμπερτσον από τα τέλη Αυγούστου μέχρι και σήμερα!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0