Football Talk

Μπόρις Τζόνσον εναντίον Κλοπ για το γιουχάρισμα των οπαδών της Λίβερπουλ (video)

Μπόρις Τζόνσον εναντίον Κλοπ για το γιουχάρισμα των οπαδών της Λίβερπουλ (video)

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Μπόρις Τζόνσον για τις δηλώσεις και την υπεράσπιση των οπαδών της Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ!

Οι φίλοι των «Ρεντς» στον τελικό του FA Cup κατά την ακρόαση του εθνικού ύμνου, αποδοκίμασαν έντονα, γεγονός που σχολιάστηκε. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα μπορούσε να μην πάρει με τη σειρά του θέλει αναφέροντας πως: «για να κάνουν μια τέτοια κίνηση οι φίλοι της Λίβερπουλ υπήρχε σίγουρα λόγος».

Πιο αναλυτικά ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε: «Δεν θα το έκαναν αν δεν υπήρχε λόγος. Δεν είμαι αρκετό καιρό εδώ για να ξέρω του λόγους τους οποίους συνέβη. Είναι σίγουρα που κρύβει μια ιστορία από πίσω όμως. Είναι πιθανώς κάτι που μπορείτε να γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμένα και να έχετε περισσότερες απαντήσεις», είπε αρχικά απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους και συνέχισε λέγοντας: «Η πλειοψηφία των οπαδών μας είναι υπέροχοι άνθρωποι. Πραγματικά είναι έξυπνοι. Δεν θα το έκαναν χωρίς λόγο».

Ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ήταν καταπέλτης απέναντι στον Γερμανό προπονητή σε ερώτηση που του απευθύνθηκε για το αν συμφωνεί με τη θέση του Κλοπ. «Όχι, είναι μεγάλη ντροπή να το λέει αυτό, το Κύπελλο Αγγλίας έχει σκοπό την ένωση και όχι το διχασμό του κόσμου», είπε ο ισχυρός άνδρας!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0