Football Talk

Λαμία- Ατρόμητος 0-0: «Ηρωική» ισοπαλία και τώρα… Βέροια (video)

Λαμία- Ατρόμητος 0-0: «Ηρωική» ισοπαλία και τώρα… Βέροια (video)

Στο «Αθανάσιος Διάκος» Λαμία και Παναιτωλικός, «κόλλησαν» στο 0-0 για την 7η αγωνιστική των play out της Super League 1, με τους γηπεδούχους να επικεντρώνονται πλέον στο μπαράζ με τη Βέροια για την παραμονή τους στην κατηγορία..

Σε ένα μέτριο, από άποψη ποιότητας, παιχνίδι στη Λαμία, η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον Ατρόμητο με τις δύο ομάδες να μετρούν αρκετές σημαντικές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να πετύχουν κάποιο γκολ με το 0-0 να κρίνεται δίκαιο. Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα, έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία στο μπαράζ με την «χαμένη» του τελικού της Super League 2 , Bέροια.

 

 

1o ημίχρονο

To παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό από τα πρώτα λεπτά. Η πρώτη μεγάλη στιγμή ανήκε στον φιλοξενούμενο Ατρόμητο. Μετά από σκληρό φάουλ του Γκέντσογλου, ο Μουνίθ εκτέλεσε το ελεύθερο και ο Κουλούρης με προβολή στο 11ο λεπτό σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Γκαραβέλη. Δέκα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Περιστερίου βγήκε στην κόντρα, ο Έρλινγκμαρκ πέρασε κάθετη μπαλιά στον Κουλούρη που στην κίνηση πλάσαρε, όμως ο Γκαραβέλης είπε ξανά «όχι» , μπλοκάροντας τη μπάλα.
Η ομάδα του Κόουλμαν συνέχισε να απειλεί και έτσι στο 25’ ο δραστήριος Μουνίθ, επιχείρησε ξανά ένα σουτ, από μέση απόσταση, υποχρεώνοντας ξανά τον Γκαραβέλη να επέμβει. Η πρώτη παρουσία της  Λαμίας στην περιοχή του Ατρομήτου, σημειώθηκε στο 28’. O Moυνίθ το εκτέλεσε, ο Λούκας έπιασε την κεφαλιά με τους αμυντικούς να απομακρύνουν και στην επαναφορά ο Βραζιλιάνος σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Oι δύο ομάδες, συνέχισαν το σκληρό παιχνίδι και το ρεσιτάλ αστοχίας. Στο 39’ ο Καρτάλης, σούταρε από μακριά με δύναμη όμως η μπάλα έφυγε ψηλά, με αυτή τη φάση να είναι και η τελευταία για το πρώτο ημίχρονο.

2ο ημίχρονο

O Kρις Κόουλμαν θέλησε με την έναρξη του δευτέρου μέρους να φρεσκάρει το κέντρο του περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Στρούγγη, τον Νάτσο και τον Ναμπί. Η Λαμία παρόλα αυτά ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη, στο 47' με την κεφαλιά του Αραμπούλι να φεύγει εκτός εστίας. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με το τακουνάκι το Κουλούρη, να μην καταλήγει στα δίχτυα.
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η Λαμία, άγγιξε το 1-0, με τον Μαρτίνεθ, να βρίσκεται μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από σέντρα του Μπανγκουρά, όμως ο Ισπανός αστόχησε. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε και η Λαμία στο 71’ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Σιμόν να σημαδεύει το δοκάρι του Μάριτς.
Ωστόσο η μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς άνηκε στον Ατρόμητο. Ο Νταβιώτης στο 81’ βγήκε μόνος του σε τετ α τετ με τον Γκαραβέλη, όμως έστειλε την μπάλα επάνω του. Η τελευταία σημαντική στιγμή του αγώνα, εκτυλίχθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Προβυδάκη να σουτάρει και τον Μάριτς να διώχνει ενστικτωδώς με γροθιές και το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

 

Ο MVP

Ο Χουάν Μουνίθ, παρά το 0-0, ήταν ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής του αγώνα καθώς πίεζε, μοίραζε και σούταρε, βοηθώντας αρκετά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του Ατρομήτου.

Η φάση του αγώνα

Η μεγαλύτερη στιγμή του ματς ήταν εκείνη του 81’ όταν ο Νταβιώτης πήρε μια άψογη κάθετη μπαλιά και βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Γκαραβέλη, όμως ο νεαρός, χωρίς ίχνος ψυχραιμίας, έστειλε τη μπάλα επάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

 

 Oι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Λαμία( Τζιανλούκα Φέστα): Γκαραβέλης, Σιμόν, Αντέτζο, Λούκας, Μαρτίνεθ, Γκέντσογλου (63’ Ταϊρόν), Τζανδάρης (83’ Βύντρα), Ρόμανιτς(70’ Μανουσάκης), Νούνιες, Μπανγκουρά (70’ Προβυδάκης), Αραμπούλι (63’ Μανούσος).

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Μάριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Έρλιννγκμαρκ (46’ Στρούγγης), Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Σάλομον (46’ Νάτσος), Χαρίσης, Καρτάλης( 63’Μπετινέλι), Μουνίθ (46’ Ναμπί), Τζαβίδας(64’ Νταβιώτης), Κουλούρης.

Γιώργος Ζαχαρίου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0