Football Talk

Serie A: Νίκη της Νάπολι στο αντίο του Ινσίνιε (video)

Serie A: Νίκη της Νάπολι στο αντίο του Ινσίνιε (video)
Η Νάπολι κέρδισε τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της φέτος κόντρα στη Τζένοα, στο τελευταίο παιχνίδι του Ινσίνιε με τους «παρτενοπέι», ενώ νωρίτερα η Σασουόλο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπολόνια με 3-1.

Στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα η Νάπολι ήθελε τη νίκη κόντρα στη Τζένοα για να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της με ωραίο τρόπο ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν για τη ζωή τους. Τελικά οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη, στο τελευταίο παιχνίδι του Λορέντσο Ινσίνιε με τους «παρτενοπέι»,  μην αφήνοντας τη Τζένοα να πάρει βαθμό ή βαθμούς στον αγώνα που κάνει για παραμονή στην κατηγορία και πλέον με μόνο μία αγωνιστική να παραμένει για το τέλος, η κατάσταση έγινε πολύ δύσκολη.

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν περιθώρια στους φιλοξενούμενους και πήραν εύκολα τη νίκη. Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Βίκτορ Οσιμέν στο 32' έπειτα από ασίστ του Ντι Λορέντσο. Ο Ινσίνιε στο 65' κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του, σκοράροντας από την άσπρη βούλα ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Λομπότκα στο 81'. Με αυτή τη νίκη της, η Νάπολι εξασφάλισε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα έχοντας 76 βαθμούς ενώ αντίθετα η Τζένοα ετοιμάζει βαλίτσες για την... Serie B.

 

Νωρίτερα, Μπολόνια και Σασουόλο αναμετρήθηκαν για την 37η αγωνιστική σε ένα παιχνίδι χωρίς κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και οι δύο ομάδες θα τερματίσουν στο μέσο της βαθμολογίας και απλά περιμένουν το τέλος της σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πήραν μία νίκη γοήτρου με το ευρύ 3-1.

Το σκορ άνοιξε για την Σασουόλο ο Σκαμάτσα στο 35’. Ο Κίρικες σκόραρε στο 60’ ωστόσο το τέρμα του ακυρώθηκε μετά από έλεγχο στο VAR, ωστόσο το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 75’ από τον Μπεράρντι.

Ο Σκαμάτσα στο 80’ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 0-3. Το μόνο που κατάφερε η Μπολόνια ήταν να μειώσει στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, με πέναλτι του Ορσολίνι.

Με τη νίκη αυτή η Σασουόλο έφτασε τους 50 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της Serie A, ενώ η Μπολόνια έχει 43 και βρίσκεται δύο θέσεις πιο κάτω.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0